Ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν», αποκάλυψε πως από πέρυσι είχε δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει στο «Dancing with the Stars», αλλά λόγω εργασιακού φόρτου και «φόβου» δεν είχε πει το μεγάλο ναι.

«Η πρόταση μου είχε γίνει από πέρυσι, αλλά δεν είχα χρόνο. Το είχα φοβηθεί λίγο, γιατί δεν είχε ξαναγίνει», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιτυχία του show πέρυσι τον έκανε να δεχτεί να συμμετάσχει φέτος, καθώς, όπως λέει ειλικρινά, τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα: «Δε θα ντραπώ να σου πω ότι σαφέστατα και το σκέφτηκα (τη δημοσιότητα). (…) Δε θα το παίξω “υπεράνω”… Λέω πάντα την αλήθεια».

Ο Αργύρης Αγγέλου προσπαθεί να μην επηρεάζεται από τη βαθμολογία των κριτών και γι’ αυτό, τονίζει : «Είναι εύκολο κάποιος να παρασυρθεί κι έχω βάλει στο μυαλό μου να μη σταματήσω να βλέπω τη διαδικασία σαν γιορτή».

Παράλληλα, για τη Ζέτα Μακρυπούλια δηλώνει: «Την καμαρώνω», ενώ για τον Τρύφωνα Σαμαρά: «Είναι η χαρά του show».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tα τελευταία χρόνια δε του έλειψε τίποτα παραπάνω από όσο η εργασιοθεραπεία: «Είχα ανάγκη να ξαναζήσω αυτό που λένε “δεν προλαβαίνω να πάω σπίτι μου”. (…) Η εργασιοθεραπεία με έχει βοηθήσει πολύ σε περιόδους που θέλω να ξεχαστώ, να ξεπεράσω κάποιες καταστάσεις».

Διαβάστε επίσης: «Δεν έχω σπουδάσει χορό»

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης