Για την εμφάνισή της στην εκπομπή που παρουσιάζει στον ALPHA, τη σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη, το ενδεχόμενο μιας πλαστικής και τον ερχομό ενός παιδιού μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου στο περιοδικό «Hello!».

Μιλώντας για τη φετινή της εμφάνιση στο «Κους Κους», αποκάλυψε: «Στην αρχή, μου έβαλαν extension. Σαν σήμερα θυμάμαι την ημέρα που αποφάσισα ότι δεν τα αντέχω άλλο πάνω μου και ότι έχω από μόνη μου πλούσια και υγιή μαλλιά. Την ώρα που μου τα έβγαζαν, πέταξα έρπη που έπιανε από το άνω χείλος μέχρι τη μύτη μου. Τόσο άγχος και ζόρι ένιωθα μέχρι να βγουν. Είναι γενικότερα, ψυχοσωματική, αλλά σε τέτοια ένταση και σε τέτοια έκταση δεν το είχα ξαναδεί!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλαστική τής έχουν προτείνει να κάνει;

«Μου έγινε μία συζήτηση από έναν κύριο που δεν ανήκε καν στην εκπομπή, τα πρώτα χρόνια. Μου μίλησε για το θέμα λίγο στο φλου, τύπου “κοίτα τι ωραία που γράφει αυτή η κυρία με το πλούσιο μπούστο της, κοίτα την τάδε πόσο όμορφη είναι”. Από το ένα αυτί μπήκε και από το άλλο βγήκε η συγκεκριμένη κουβέντα. Δεν μπήκα ποτέ στη λογική να το σκεφτώ. Είναι ωραίο το πλούσιο στήθος, αλλά υπάρχουμε κι εμείς με το μικρότερο και είμαστε μεγάλη μερίδα θέλω να σου πω!».

Ένα παιδί δηλώνει πως την ενδιαφέρει περισσότερο από τον γάμο, και, όπως φαίνεται, θέλει σύντομα να μείνει έγκυος! Τη νέα σειρά του ANT1 με τίτλο «Φέρσου σαν άντρας» όπου θα συμπρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της Κρατερός Κατσούλης με τη  Ζέτα Μακρυπούλια θα την παρακολουθεί και αστειευόμενη είπε: «Θα είναι παντρεμένοι και θα έχουν σκηνές στο σπίτι τους. Τίποτα! Καραούλι με τηλεφακό! Θα σαμποτάρω το γύρισμα!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το συμβόλαιό της, είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο!

«Εγώ πηγαίνω μέρα με την ημέρα, ούτε καν χρονιά με τη χρονιά. Η στραβή μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή και θεωρώ ότι έτσι έχω μία προσωπική δικλίδα ασφαλείας που με προφυλάσσει από τις ”πτώσεις”. Δεν θεωρώ δεδομένα τα πράγματα. Νιώθω ότι είμαι συνέχεια στον αέρα. Δεν είναι πως δεν χαίρομαι την πολύ καλή φετινή πορεία της εκπομπής. Θέλω, απλώς να είμαι προσγειωμένη. Αυτό είναι όλο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης