Ο Κρατερός Κατσούλης συμμετέχει στο νέο show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 και ήδη από την πρώτη εκπομπή ξεκίνησαν τα αρνητικά σχόλια.

«Το Your Face Sounds Familiar είναι ένα πρόγραμμα καινούργιο που δεν έχει ξαναβγεί στον αέρα στη χώρα μας. Σίγουρα θέλει τον χρόνο του για να κατανοηθεί. Πάρα πολύς κόσμος δουλεύει πολύ σκληρά γι’ αυτές τις μεταμορφώσεις. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει, γιατί όλοι μας κρινόμαστε από αυτά που λέμε, που γράφουμε, που κάνουμε. Προσωπικά, δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντάω σε τέτοιου είδους σχόλια και κριτικές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιόν στόχο έχει θέσει η παραγωγή του show;

«Σαφέστατα δεν θέλουν ένα σόου με καρικατούρες και δεν πιστεύω πως το αποτέλεσμα που είδατε είχε να κάνει περισσότερο με καρικατούρες και όχι με μεταμορφώσεις. Μπορεί όλες οι μεταμορφώσεις να μην ήταν τέλειες, όμως καμία δεν ήταν καρικατούρα».

Υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κανείς μας δεν είπε το “ναι” σε αυτή τη δουλειά για την… ίντριγκα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πρόκειται για ένα πρόγραμμα που δεν έχει αποχωρήσεις, γιατί ακόμα και ο παραμικρός ανταγωνισμός, που μπορεί να υπήρχε, έχει εξαφανιστεί».

ΠΗΓΗ: TV Έθνος

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης