Διά πυρός και σιδήρου έχει περάσει η ιδιαίτερα αγαπητή και δημοφιλής ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πριν κατορθώσει να εξασφαλίσει τα προς το ζην γι’ αυτήν και την κόρη της μέσα από τη δουλειά της.

Όπως δήλωσε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει διαφορετική δουλειά από αυτήν της ηθοποιού. Στο παρελθόν μάλιστα, όπως αποκάλυψε στο περιοδικό «ΟΚ», έχει δουλέψει ως κλόουν σε παιδικά πάρτι, αλλά έχει κάνει και δημοσκοπήσεις προσπαθώντας να πείσει κάθε φορά τον κόσμο να της ανοίξει την πόρτα, ώστε να απαντήσει στο ερωτηματολόγιο. Η ηθοποιός, όπως χαρακτηριστικά έχει πει, δεν φοβάται τη δουλειά και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να δουλέψει ακόμα και σήμερα ως πωλήτρια σε κάποιο κατάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια εξομολογήθηκε πως η απότομη επιτυχία της έκανε τον πρώτο καιρό την κόρη της Μαρία να μη θέλει να πηγαίνει στο σχολείο και μάλιστα απέφευγε να πει ότι είναι κόρη της. Οι συμμαθητές της έμαθαν ποια είναι η μητέρα της, όταν την είδαν σε μια συνέλευση Γονέων και Κηδεμόνων. Παρά τις αρχικές της αντιδράσεις που η μητέρα της είναι ηθοποιός, τον ίδιο δρόμο με την Ελισάβετ αποφάσισε να ακολουθήσει και η Μαρία. Η ηθοποιός ξαφνιάστηκε αρχικά, όταν η κόρη της της ανακοίνωσε την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, αφού γνώριζε πως ήθελε να γίνει ενδυματολόγος και αυτό που τη συμβούλεψε ήταν να σπουδάσει πρώτα για να πάρει γνώσεις και μετά να κάνει ό,τι θέλει. «Ο ηθοποιός οφείλει να έχει συλλέξει πρώτα πληροφορίες που δεν μπορεί να τις έχει όταν είναι 18 χρόνων» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Πηγή: Espresso

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης