Δέσποινα Καμπούρη: Σε σκέψεις για δεύτερο παιδί

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015, 06:06
Δέσποινα Καμπούρη: Σε σκέψεις για δεύτερο παιδί
Μητέρα μιας πανέμορφης κόρης, της Έλενας, χάρης της οποίας για μεγάλο χρονικό διάστημα άφησε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην άκρη, θέλοντας να είναι παρούσα στο μεγάλωμά της, η Δέσποινα Καμπούρη, στο «ΕΓΩ» μοιράζεται την σχέση της με την μονάκριβή της, τις φοβίες της αλλά και την επιθυμία της για ένα δεύτερο παιδί.

Το παιδί ήρθε συνειδητά;

«Απόλυτα. Είμαι από τις ρομαντικές γυναίκες και πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, να δημιουργήσω μια ωραία οικογένεια. Πάντα ονειρευόμουν να γίνω μαμά».

Τελικά το όνειρο ήταν έτσι όπως το φανταζόσουν;

«Καλύτερο. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μανούλα. Η κόρη μου είναι για εμένα η καλύτερη μου φίλη. Έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ με τα ωράρια της δουλειάς, αλλά από την άλλη προσπαθώ. Δεν υπάρχει η τέλεια μάνα. Θεωρώ ότι τα πηγαίνω καλά. Έχω προσπαθήσει να της δώσω τρεις βασικές αρχές και νομίζω ότι γενικά τα καταφέρνω, όχι μόνη μου βέβαια, γιατί έχω μεγάλη βοήθεια. Ο Βαγγέλης είναι καταπληκτικός μπαμπάς»

Σκέφτεσαι να κάνεις δεύτερο παιδί;

«Ναι, το σκέφτομαι, αλλά δεν το έχουμε βάλει σε πρόγραμμα. Περνάει από το μυαλό μου, γιατί είμαι κι εγώ μοναχοπαίδι και αυτό μου έχει στοιχίσει πολλές φορές ...

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015, 06:06