Διάσημες παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Masterclass»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, 00:53
Διάσημες παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Masterclass»

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Masterclass» στο θέατρο Χορν, με πλήθος επωνύμων να δίνει το παρών.

Τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας ερμηνεύει η Μαρία Ναυπλιώτου, σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, ενώ το κείμενο μεταφράστηκε από τον Στρατή Πασχάλη.

Το θεατρικό έργο του Αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally, βασισμένο στο περίφημο σεμινάριο όπου δίδαξε η Μαρία Κάλλας στη Μουσική Σχολή Τζούλλιαρντ της Νέας Υόρκης, στις αρχές της δεκαετίας του '70 (71/72), γράφτηκε και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1995, με πρωταγωνίστρια της Ζόι Κάλντγουελ, αρχικά στη Φιλαδέλφεια και μετά στο Μπρόντγουεϊ γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία -Βραβείο Tony, Βραβείο DramaDesk- και διαγράφοντας έκτοτε, μια μακρά τροχιά σκηνικών ερμηνειών του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και μεταξύ άλλων απαθανάτισε τους: Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ναυσικά Παναγιωτοπούλου, Φωκά Ευαγγελινό, Δέσποινα Βανδή, Ευγενία Δημητροπούλου, Άλκη Κούρκουλο, Μίρκα Παπακωνσταντίνου και πολλούς άλλους.

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, 00:54