Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Masterclass» στο θέατρο Χορν, με πλήθος επωνύμων να δίνει το παρών.

Τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας ερμηνεύει η Μαρία Ναυπλιώτου, σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, ενώ το κείμενο μεταφράστηκε από τον Στρατή Πασχάλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θεατρικό έργο του Αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally, βασισμένο στο περίφημο σεμινάριο όπου δίδαξε η Μαρία Κάλλας στη Μουσική Σχολή Τζούλλιαρντ της Νέας Υόρκης, στις αρχές της δεκαετίας του ’70 (71/72), γράφτηκε και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1995, με πρωταγωνίστρια της Ζόι Κάλντγουελ, αρχικά στη Φιλαδέλφεια και μετά στο Μπρόντγουεϊ γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία -Βραβείο Tony, Βραβείο DramaDesk- και διαγράφοντας έκτοτε, μια μακρά τροχιά σκηνικών ερμηνειών του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και μεταξύ άλλων απαθανάτισε τους: Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ναυσικά Παναγιωτοπούλου, Φωκά Ευαγγελινό, Δέσποινα Βανδή, Ευγενία Δημητροπούλου, Άλκη Κούρκουλο, Μίρκα Παπακωνσταντίνου και πολλούς άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης