Για τις αλλαγές που έχει φέρει η πατρότητα στη ζωή του, αλλά και το νέο του εγχείρημα στην τηλεόραση, το «Galileo» μίλησε ο Γιώργος Λιανός σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Τι μας επιφυλάσσει το Galileo, η νέα εκπομπή σου στον ΑΝΤ1; «Είναι μια εκπομπή επιστημονικο-περίεργη, όπως τη χαρακτηρίζω εγώ. Είναι σαν το Brainiac. Μπορεί να μη σου τραβήξει την προσοχή από το πρώτο επεισόδιο, αλλά θα αρχίσεις να κολλάς βλέποντας διαφορετικά περίεργα θέματα, περίεργους ανθρώπους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί είπες το «ναι»; «Είμαι φαν τέτοιων εκπομπών, οπότε όταν μου είπαν για μια εκπομπή με πειράματα μου άρεσε» αποκαλύπτει στο περιοδικό «OK!».

Πόσο σου αρέσει η τηλεόραση γενικά; «Βασικά διασκεδάζω στην τηλεόραση σε ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Αυτό είναι το κριτήριό μου γενικότερα σε ό,τι κάνω».

Είσαι και στην προσωπική σου ζωή τόσο ομιλητικός όπως on-camera; «Όχι, εδώ υπάρχει ένα οξύμωρο. Δεν είμαι τόσο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δουλειά σου είχε ποτέ αρνητικές επιπτώσεις στην προσωπική σου ζωή; «Φυσικά! Σε όλους συμβαίνει αυτό. Έχει μπει εμπόδιο ως προς το ότι δεν είχα χρόνο πολύ να περάσω με την οικογένειά μου. Αυτό έγινε με τα γυρίσματα του Wipe out στην Αργεντινή».

Πόσο έχει αλλάξει η πατρότητα τη στάση ζωής σου; «Έχω γίνει λίγο πιο ανασφαλής σε σχέση με τα μακροπρόθεσμα σχέδια, δηλαδή το πώς θα είμαι από οικονομικής πλευράς, κυρίως. Ο κόσμος χάνει τη δουλειά του, δεν υπάρχουν πολλά λεφτά. Πολλές φορές σκεφτόμουν να ήμουν τεχνικός στην τηλεόραση. Αυτοί έχουν πιο σταθερή δουλειά».

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης