Διεθνής καριέρα για Γεωργούλη και Καραμίχο - Πού θα παίξουν;

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015, 06:07
Διεθνής καριέρα για Γεωργούλη και Καραμίχο - Πού θα παίξουν;
Ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Γιώργος Καραμίχος είναι από τους Έλληνες ηθοποιούς που ξεχωρίζουν στο εξωτερικό. Άλλωστε όπως είναι ήδη γνωστό ο Καραμίχος θα έχει ένα μικρό ρόλο στο remake της θρυλικής ταινίας «Μπεν Χουρ» (όπου πρωταγωνιστούν ο Morgan Freeman και ο Jack Huston), ενώ ο Αλέξης Γεωργούλης έχει πρωταγωνιστήσει στο «My Life in Ruin» δίπλα στη Nia Vardalos.

Τώρα οι δύο άντρες θα παίξουν μαζί στη μίνι σειρά «The Durell’s», που θα προβληθεί από το βρετανικό ITV. Τον επόμενο μήνα ξεκινούν στην Κέρκυρα τα γυρίσματα της σειράς, που είναι βασισμένη στη δημοφιλή τριλογία «The Corfu Trilogy» του Gerald Durell.

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα ερμηνεύει τον Σπύρο Χαϊκόπουλο και ο Γιώργος Καραμίχος–που επιστρέφει για τα γυρίσματα στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, όπου ζει μόνιμα– θα ενσαρκώσει τον Θεόδωρο.

Η τριλογία αφηγείται τη ζωή μιας αγγλικής οικογένειας στην Κέρκυρα των '30s μέσα από τις εκκεντρικότητές της αλλά και σπαρταριστές καταστάσεις.

Η τριλογία αφηγείται τη ζωή μιας αγγλικής οικογένειας στην Κέρκυρα των 30s μέσα από τις εκκεντρικότητές της αλλά και σπαρταριστές καταστάσεις. Για την ακρίβεια, είναι τα παιδικά χρόνια του ίδιου του συγγραφέα. Η παραμονή του εκεί και η τριβή του με το υπέροχο φυσικό περιβάλλον του νησιού του Ιονίου αποτέλεσαν την έμπνευση για να ξεκινήσει το έργο που χαρακτήρισε ολόκληρη τη ζωή του και είναι η προστασία της άγριας ζωής, ιδρύοντας τον ζωολογικό κήπο του στο νησί Τζέρσεϊ της Βόρειας Θάλασσας αλλά και το Ταμείο Προστασίας της Άγριας Ζωής.

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015, 06:08