Τα πρώτα του βήματα για διεθνή καριέρα κάνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος στο μακρινό Hollywood, ο οποίος πέρασε από δύο κάστινγκ και επιλέχθηκε ανάμεσα από 200 υποψηφίους να υποδυθεί ένα μέλος μιας πενταμελούς συμμορίας.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό ΟΚ! διακρίνεται ο ηθοποιός στην διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας με τίτλο «Goacacher». Πρόκειται για ένα φιλμ δράσης που γυρίστηκε τον Ιούλιο του 2010 στην Νεμπράσκα και σε αυτό είναι κυριολεκτικά αγνώριστος, αφού έχει ξυρίσει το κεφάλι του και στο στόμα του έχει ένα… γλειφιτζούρι, το οποίο δεν αποχωρίζεται ακόμη και την στιγμή που με το όπλο του στοχεύει στον εχθρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ξέρω τι είναι αυτό που τους βγάζω και μου εμπιστεύονται συνέχεια τον ρόλο του κακού. Υποφέρω καμιά φορά με αυτή τη φοβερή φάτσα. Έχει όμως μεγάλο υποκριτικό ενδιαφέρον», δήλωσε στο ίδιο έντυπο ο ηθοποιός.

Ο 33χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε στις 2 Ιουλίου στην αγαπημένη του Αντωνία Βεντούρα και έχει ήδη συμπληρώσει δύο χρόνια ζωής στο Λος Αντζελες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ελλάδα για μένα είναι πάντα μια πόρτα ανοικτή. Αν έχω προτάσεις που με ενδιαφέρουν φυσικά και θα έλθω να δουλέψω. Δίνω όμως στον εαυτό μου, άλλα τέσσερα με πέντε χρόνια στην Αμερική», δήλωσε ο ίδιος.

ΠΗΓΗ: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης