Δικαστικός πόλεμος για κλοπή τραγουδιού

Δικαστικός πόλεμος για κλοπή τραγουδιού
Πρόσφατα ήρθε στο προσκήνιο η αγωγή του Γιώργου Μουκίδη που ζητάει 100.000 ευρώ από τον Παντελή Παντελίδη για κλοπή τραγουδιού.

Ο τραγουδιστής έχει άλλη άποψη για την αγωγή και αναφέρει μέσω του δικηγόρου του ότι δεν έγινε καμία αντιγραφή τραγουδιού. «Το περιεχόμενο της αγωγής του κ. Μουκίδη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», λέει μέσω του δικηγόρου του ο τραγουδιστής.

«Θα πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα ότι η πνευματική του εργασία, που αφορά στίχο και μουσική, αποτελεί πρωτότυπο τρόπο σκέψης και δημιουργίας του που έχουν τη μεγάλη αποδοχή του κοινού και ιδιαίτερα της νεολαίας, γιατί αντιπροσωπεύει το καινούργιο στο χώρο αυτό. Δημιουργεί, δηλαδή, με μεγάλη επιτυχία έναν νέο τρόπο παρέμβασης με εντελώς αποκλειστικό δικό του ύφος στα είδη αυτά και δεν έχει ανάγκη να χρησιμοποιήσει την πνευματική εργασία τρίτων που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία πριν από δεκαετίες» αναφέρει στην επιστολή του ο δικηγόρος του Παντελή Παντελίδη, Πέτρος Καϊμακάμης και συνέχισε: «Άλλωστε, η κοινωνική και επαγγελματική συμπεριφορά του κ. Παντελίδη χαρακτηρίζεται από ευπρέπεια και σεβασμό προς όλους τους δημιουργούς, αλλά και ο χαρακτήρας του δεν θα επέτρεπε ποτέ μία τέτοια πράξη».

«Η διαφορά αυτή θα λυθεί δικαστικώς και ο κ. Παντελίδης είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα δικαιωθεί πλήρως και τότε θα κριθούν και οι συκοφαντικοί και ψευδείς ισχυρισμοί του κ. Μουκίδη που περιέχονται στην αγωγή του» κατέληξε ο συνήγορος του τραγουδιστή.

Πηγή:koolnews

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014, 19:07