«Δικός μου γιος το παιδί του Michael Jackson»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012, 15:45
«Δικός μου γιος το παιδί του Michael Jackson»
Βιολογικό του παιδί υποστηρίζει πως είναι ο μικρότερος γιος του Michael Jackson, Blanket, o πρώην Βρετανός σωματοφύλακας του τραγουδιστή.

Ο Matt Fiddes λέει ότι έδωσε σπέρμα στον Jackson ένα χρόνο πριν γεννηθεί ο Blanket το 2002: «Θα δώσω το DNA μου και θα ζητήσω από τους Jacksons να κάνουν τις εξετάσεις. Θέλω να τον βλέπω. Ο Michael είναι ο πατέρας τους και δεν θέλω να αλλάξει αυτό, αλλά θέλω τα παιδιά πίσω στη ζωή μου. Και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω της νομικής οδού. Πιστεύω ότι ο Blanket είναι δικός μου, αλλά θέλω αποδείξεις».

Ο Fiddes υποστηρίζει τώρα πως, παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει, η οικογένεια του Jackson αρνείται να του μιλήσει ή να απαντήσει στα γράμματά του.

Λέει επίσης ότι ήταν ο ίδιος ο τραγουδιστής που του αποκάλυψε ότι αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας, όταν τον Νοέμβριο του 2002 είχε βγάλει τον μικρό στο μπαλκόνι για να τον δουν οι θαυμαστές του.

«Ήμουν εκεί και τον ρώτησα, “Είναι ο Blanket το παιδί μου;” Και μου είπε: “Είναι δικό μου παιδί, Matt, αλλά χρησιμοποίησα το σπέρμα σου για να τον παράγω”».

Επιμέλεια: Νεφέλη Μάρκελου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012, 16:25