Δήλωση-σοκ Έλληνα ηθοποιού: «Τον θάνατο τον περιμένω με ανυπομονησία»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016, 17:57
Δήλωση-σοκ Έλληνα ηθοποιού: «Τον θάνατο τον περιμένω με ανυπομονησία»
Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του έκανε μεταξύ άλλων μια δήλωση που μας σόκαρε, όταν είπε πως περιμένει τον θάνατο με ανυπομονησία. Ο λόγος για τον Άγγελο Παπαδημητρίου.

Πολλοί συνάδελφοί σας πεθαίνουν στην ψάθα και περνούν δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής τους. Θεωρείτε ότι θα έπρεπε να υπάρχει μέριμνα από το κράτος για ένα τόσο ιδιαίτερο επάγγελμα;

«Έχω εικαστικούς φίλους μου που είναι σε απόλυτη ένδεια. Το κράτος θα έπρεπε να μεριμνά όχι μόνο για τους καλλιτέχνες αλλά και για όλους. Το πώς αντιμετωπίζονται οι μεγάλες ηλικίες δείχνει το επίπεδο του πολιτισμού. Είμαι υπέρ της μέριμνας, αλλά να μην είναι κρατική.» είπε στην Espresso.

Παρακολουθείτε τηλεόραση; Πώς σας φαίνονται τα δελτία ειδήσεων; Ξεχωρίζετε κάποιον παρουσιαστή;

«Βλέπω ειδήσεις και συνήθως δεν γοητεύομαι από κάποιον παρουσιαστή αλλά από το κανάλι. Μπορώ να βλέπω με τις ώρες επιστημονικά και μουσικά ντοκιμαντέρ, αλλά και με ζώα, τρελαίνομαι σαν παιδί. Δεν μπορώ να παρακολουθώ τα ανόητα σίριαλ. Με τα τουρκικά τρελαίνομαι στα γέλια, τώρα βλέπω την "Bahar" και παίρνω φίλους μου διανοούμενους και σχολιάζω. Όποιος δεν έχει δει την Εφσούν χάνει. Το γέλιο που κάνω κάθε φορά!»

Φτιάχνετε μουσακά με το ίδιο μεράκι που δημιουργείτε ένα γλυπτό. Όλα είναι θέμα δημιουργίας;

«Βεβαίως, ή κάνεις μουσακά ή κόλλυβα ή ένα έργο τέχνης, όλα είναι θέμα δημιουργίας και γίνεσαι καλλιτέχνης. Γι’ αυτό και ποτέ δεν δηλώνω ηθοποιός και τραγουδιστής, αλλά καλλιτέχνης με την παλιά σημασία, που τα περιέχει όλα αυτά.»

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016, 17:57