Δύσκολες στιγμές περνάει τις τελευταίες ημέρες η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου. Πριν από λίγες ημέρες η πολυαγαπημένη της μητέρα, η κ. Ξένια, μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς είχε έντονο πόνο στο στομάχι.

Μάλιστα, η Δήμητρα ενώ είχε αποφασίσει να φύγει με την παρέα της για διακοπές, τις ακύρωσε έπειτα από το ξαφνικό περιστατικό που συνέβη στη μητέρα της. Ήθελε διακαώς να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και φυσικά ούτε να διανοηθεί ότι θα μπορούσε να διασκεδάζει την ίδια στιγμή που η κ. Ξένια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθημερινά η Δήμητρα Παπανδρέου επισκέπτεται τη μητέρα της στο νοσοκομείο Νίμιτς όπου νοσηλεύεται και περνάει με υπομονή μαζί της πολλές ώρες της ημέρας δίνοντας της κουράγιο και προσφέροντας της τη συμπαράσταση της και την αγάπη της. Παράλληλα, ενημερώνεται για την εξέλιξη της υγείας της από τους θεράποντες ιατρούς. Η Δήμητρα, όπως έχει δηλώσει η ίδια κατά καιρούς, έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και είναι χαρά της να τη φροντίζει όταν εκείνη το έχει ανάγκη.

Να σημειώσουμε πως η μητέρα της Δήμητρας, λόγω της ηλικίας της, αντιμετωπίζει και αρκετό καιρό σοβαρά προβλήματα στην υγεία της. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν σοβαρά και έπρεπε να μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Άλλωστε, η κ. Ξένια είναι ο άνθρωπος που στις δύσκολες στιγμές της Δήμητρας βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της και τη στήριζε σε κάθε της επιλογή.

Μάλιστα, άνθρωποι που συνάντησαν τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου στο νοσοκομείο έχουν να λένε πως ήταν πολύ στενοχωρημένη και προσεύχεται καθημερινά όλα να πάνε καλά με την υγεία της μητέρας της και γρήγορα να πάρει εξιτήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Espresso

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης