Όχι, ο Δημήτρης Βλάχος δεν μας κάνει πλάκα. Θέλει να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει ένα παιδάκι: «είμαι 29 χρονών. Θέλω να κάνω οικογένεια-ακόμα και σήμερα θα ήθελα να έχω ένα παιδί-,αλλά δεν είναι κάτι που μπορείς να προγραμματίσεις. Πρέπει να βρεθεί πρώτα η κατάλληλη γυναίκα, να μπορώ να ανταπεξέλθω και οικονομικά και να δημιουργηθεί το σωστό περιβάλλον στο οποίο θα μεγαλώσει αυτό το παιδί».

Στη ζωή του όπως λέει στο «EΓΩ Weekly» και έχει πληγωθεί και έχει πληγώσει: «όλα σε μεγάλο βαθμό. Έχω κάνει πολλές τρέλες». Έχει φάει όμως και πολλές χυλόπιτες: «αν δεν φας, δεν μαθαίνεις. Όποιος άνδρας υποστηρίζει ότι δεν έχει φάει, είναι μεγάλος ψεύτης. Η μεγάλος χ*εστ*ς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλο που έχει υπάρξει αθλητής και διατηρεί ένα καταπληκτικό σώμα, δεν αισθάνεται νάρκισσος: «μου αρέσει να προσέχω τον εαυτό μου, όπως άλλοι ασχολούνται με το σπίτι, το αμάξι, τη μηχανή τους. Το σώμα μας ουσιαστικά είναι το “σπίτι” μας».

Όσο για το αν θα συνεχιστεί και του χρόνου το “Πλάκα Κάνεις”; Είναι κάτι που όπως λέει «θα δείξει. Στο κανάλι είναι ικανοποιημένοι και από εμάς και από τα νούμερα τηλεθέασης».

ΠΗΓΗ: Star

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης