Στο σφυρί βγαίνουν προσωπικά αντικείμενα τεσσάρων «μύθων» της μουσικής σκηνής, της Whitney Houston, του Elvis Presley, του Michael Jackson και της Amy Winehouse.

Η δημοπρασία Music Icons and Sports Legends φιλοξενεί 43 αντικείμενα της Whitney Houston, μεταξύ των οποίων φορέματα από περιοδείες και βραβεύσεις, κοσμήματα, αλλά και το διαβατήριό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Τα φορέματα της Houston, μεταξύ των αντικειμένων που δημοπρατούνται

Τα φορέματα της Houston’s αναμένεται να ξεπεράσουν την τιμή εκκίνησης που ανέρχεται στις 1.300 στερλίνες.

«Υπάρχει ήδη τεράστιο ενδιαφέρον για τα αντικείμενα της Whitney Houston», αναφέρει ο επικεφαλής των δημοπρασιών Julien’s, Martin Nolan.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αντικείμενα του «βασιλιά της ροκ εν ρολ», Έλβις Πρίσλεϊ που δημοπρατούνται περιλαμβάνονται ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και μια τούφα από τα μαλλιά του που είχε κρατήσει ως ενθύμιο ο προσωπικός του κομμωτής.

«Φαίνεται ότι πρόκειται για ένα ασυνήθιστο αντικείμενο, αλλά και στο παρελθόν είχαμε πουλήσει φιαλίδια που χρησιμοποιούσε για τα μαλλιά του, έναντι του ποσού των 15.000 δολαρίων», είπε ο Nolan.

Μια εμφάνιση των Jackson Five και ένα χειροποίητο κόκκινο σακάκι με τα αρχικά του Βασιλιά της ποπ, αποτελούν τα κορυφαία αντικείμενα προς πώληση του Michael Jackson.

Στο σφυρί βγαίνουν επίσης ένα φόρεμα που είχε φορέσει η Amy Winehouse στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Rehab», κοστούμια της Lady Gaga και της Madonna, ένα κοστούμι που είχε φορέσει ο Justin Bieber το 2011 για ένα διαφημιστικό και μια υπογεγραμμένη επιταγή του John Lennon για τη Rolls Royce του.

Η δημοπρασία Music Icons and Sports Legends θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Ιουνίου στο Beverly Hills.

Eπιμέλεια: Χριστίνα Ρωμηού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης