Δυναμικό come-back της Ντέμι Μουρ στη μικρή οθόνη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017, 14:00
Δυναμικό come-back της Ντέμι Μουρ στη μικρή οθόνη
Η Ντέμι Μουρ εντάχθηκε στο καστ της τηλεοπτικής σειράς «Empire» (Η Αυτοκρατορία), η οποία έχει θέμα τον κόσμο της μουσικής χιπ-χοπ, τη δισκογραφική εταιρία Empire που βρίσκεται υπό τη διοίκηση της οικογένειας Lyon.

Θα υποδυθεί μία νοσοκόμα με ένα μυστηριώδες παρελθόν, η οποία θα εμπλακεί με την οικογένεια Lyon.
Το τηλεοπτικό δίκτυο FOX, στο οποίο προβάλλεται η τηλεοπτική σειρά, ανακοίνωσε ότι η Ντέμι Μουρ θα εμφανιστεί στο τέλος της σεζόν 3 και στη σεζόν 4, αλλά δεν διευκρίνισε σε πόσα επεισόδια θα συμμετάσχει.
Η Ντέμι Μουρ δεν έχει εργαστεί πολύ στην τηλεόραση. Η τηλεοπτική σειρά Empire θα είναι η πρώτη, στην οποία θα εμφανιστεί, από το 1982, όταν υποδύθηκε την Τζάκι Τέμπλετον στη σαπουνόπερα Σάντα Μπάρμπαρα. Επίσης, είχε έναν μικρότερο ρόλο στη δραματική σειρά του ABC «Γενικό Νοσοκομείο».

Στη σεζόν 4 της τηλεοπτικής σειράς θα συμμετάσχουν επίσης, σε ρόλο γκεστ η Έβα Λονγκόρια, η Μαράια Κάρεϊ και η κόρη της Ντέμι Μουρ, Ράμερ Γουίλις.

Ο πατέρας της οικογένειας, Lucious Lyon, πρώην μουσικός αστέρας, ιδρυτής και πρόεδρος της «Empire», ενσαρκώνεται από τον υποψήφιο για Όσκαρ, Τέρενς Χάουαρντ (Hustle & Flow). Τη μουσική επιμέλεια της σειράς έχει ο Timbaland.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017, 14:01