Η Ντέμι Μουρ εντάχθηκε στο καστ της τηλεοπτικής σειράς «Empire» (Η Αυτοκρατορία), η οποία έχει θέμα τον κόσμο της μουσικής χιπ-χοπ, τη δισκογραφική εταιρία Empire που βρίσκεται υπό τη διοίκηση της οικογένειας Lyon.

Θα υποδυθεί μία νοσοκόμα με ένα μυστηριώδες παρελθόν, η οποία θα εμπλακεί με την οικογένεια Lyon.
Το τηλεοπτικό δίκτυο FOX, στο οποίο προβάλλεται η τηλεοπτική σειρά, ανακοίνωσε ότι η Ντέμι Μουρ θα εμφανιστεί στο τέλος της σεζόν 3 και στη σεζόν 4, αλλά δεν διευκρίνισε σε πόσα επεισόδια θα συμμετάσχει.
Η Ντέμι Μουρ δεν έχει εργαστεί πολύ στην τηλεόραση. Η τηλεοπτική σειρά Empire θα είναι η πρώτη, στην οποία θα εμφανιστεί, από το 1982, όταν υποδύθηκε την Τζάκι Τέμπλετον στη σαπουνόπερα Σάντα Μπάρμπαρα. Επίσης, είχε έναν μικρότερο ρόλο στη δραματική σειρά του ABC «Γενικό Νοσοκομείο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σεζόν 4 της τηλεοπτικής σειράς θα συμμετάσχουν επίσης, σε ρόλο γκεστ η Έβα Λονγκόρια, η Μαράια Κάρεϊ και η κόρη της Ντέμι Μουρ, Ράμερ Γουίλις.

Ο πατέρας της οικογένειας, Lucious Lyon, πρώην μουσικός αστέρας, ιδρυτής και πρόεδρος της «Empire», ενσαρκώνεται από τον υποψήφιο για Όσκαρ, Τέρενς Χάουαρντ (Hustle & Flow). Τη μουσική επιμέλεια της σειράς έχει ο Timbaland.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης