Ο Διονύσης Σχοινάς έχοντας επιστρέψει μουσικά μετά από μια αποχή πολλών χρόνων, θέλοντας να αφοσιωθεί ο ίδιος και η Καίτη Γαρμπή στο μεγάλωμα του γιου τους Δημήτρη, μιλάει στο Υou για το comeback του, τα χρόνια που έμεινε εκτός, αλλά και τον τρόπο που κάποιοι προσπάθησαν να τον «χτυπήσουν» στην σχέση του με τη σύζυγό του.

Έχεις αποκτήσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βέβαια. Όταν η δουλειά του άντρα πηγαίνει καλά και προσφέρει στην οικογένειά του, στους δικούς του αλά και σε αυτό που κάνει, νομίζω ότι και εκείνος νιώθει καλά. Διάβαζα παλαιότερα σε περιοδικά διάφορα για εμένα του τύπου «αυτός κάθεται και η γυναίκα του δουλεύει».

Αυτό κάποια στιγμή σε έριξε ψυχολογικά;

«Ποτέ. Ο χρόνος μου έχει δείξει ότι σε αυτή την δουλειά πάντα φαίνεται η αλήθεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε χτυπούσαν συνεχόμενα τόσα χρόνια κι εκτός που ήσουν…

«Μόνο στα προσωπικά μου με «χτυπούσαν». Όπως τελευταία με αυτό που έγινε με τον Γιώργο και τη Φαίη. Είναι τρομερό να δίνεις συνέντευξη σε μια δημοσιογράφο που γουστάρεις μισή ώρα για τη δουλειά σου, να μιλάς για αυτούς που αγαπάς και εκείνοι να βάζουν το παιδί που κάνει μοντάζ να κρίνει και να βγάζει από μόνο του ίντριγκα. Ο Γιώργος και η Φαίη μου ζήτησαν συγγνώμη και αυτό είναι προς τιμήν τους και τους ευχαριστώ πολύ».

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης