Δύσκολες ώρες για την Alexa Chung - Αποκάλυψε ότι πάσχει από ενδομητρίωση

Δύσκολες ώρες για την Alexa Chung - Αποκάλυψε ότι πάσχει από ενδομητρίωση

Η Alexa Chung αποκάλυψε ότι πάσχει από ενδομητρίωση. Η παρουσιάστρια, μοντέλο και σχεδιάστρια μοιράστηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με τους ακολούθους της στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφίας της μέσα από το νοσοκομείο.

«Δεν θέλω να ανήκω σε κανέναν σύλλογο που θα με δεχόταν ως μέλος, αλλά εδώ είμαι. #Endometriosisclub #partytime #woohoo #lifelongmembership #sorryifyouhaveittooitsucks # endometriosisawareness» έγραψε στη λεζάντα.

Η ενδομητρίωση είναι μια οδυνηρή ασθένεια, κατά την οποία ιστός παρόμοιος με το εσωτερικό της μήτρας αρχίζει να αναπτύσσεται σε άλλα μέρη, όπως οι ωοθήκες και οι σάλπιγγες. Μπορεί να επηρεάσει τις γυναίκες σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά είναι πιο συνηθισμένη μεταξύ των 30 και 40 χρόνων.

Μία από τις μεγαλύτερες επιπλοκές της ενδομητρίωσης είναι η δυσκολία έγκαιρης εγκυμοσύνης ή η αδυναμία να μείνει η γυναίκα έγκυος. Οι αιτίες της πάθησης είναι άγνωστες.

Η Alexa Chung δημοσίευσε επίσης στο Instagram φωτογραφία της γράφοντας με χιούμορ: «Αυτό το σέξι φόρεμα ήταν τελείως ανοιχτό στο πίσω μέρος και φτιαγμένο από την καλύτερη βαμβακερή ποπλίνα, τα κορδόνια και τα διακοσμητικά στοιχεία είναι από grosgrain, και ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη, και με το σελοτέιπ κάθε βραχιόλι βρίσκεται σε τάξη».

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 12:52