Ο John Travolta σπάει τη σιωπή του και μιλάει στο δικαστήριο για τους ανθρώπους που τον εκβίαζαν την ώρα που ο πολυαγαπημένος του γιος ήταν νεκρός. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από το θάνατο του μικρού Jett, ο οποίος έπασχε από τη νόσο «Kawasaki», και ο πατέρας του είναι ακόμη συντετριμμένος.

Την ώρα της δίκης, όταν ο διάσημος ηθοποιός ξεκίνησε να καταθέτει εναντίον των δύο ανθρώπων, οι οποίοι τον εκβίαζαν πως θα δημοσίευαν φωτογραφία του γιού του όταν ήταν ήδη νεκρός, μίλησε και για τις τελευταίες ώρες της ζωής του μικρού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκίνησε να περιγράφει την προσπάθειά του να σώσει το γιο του με το φιλί της ζωής, την ώρα που εκείνος ψυχορραγούσε στο σπίτι τους, στις Μπαχάμες.

Ο Travolta με τον γιο του Jett σε παλιές ευτυχισμένες στιγμές«Κατέβηκα τις σκάλες με τη σύζυγό μου για να βοηθήσουμε το γιο μας», είπε ο Travolta και πρόσθεσε: «Τον βρήκα στο πάτωμα του μπάνιου. Η μία νταντά του, Jeff Kathrein, και μία γυναίκα από το Old Bahama Bay, του έδιναν τις πρώτες βοήθειες».

Η συγκίνησή του ήταν μεγάλη, η ατμόσφαιρα αρκετά ηλεκτρισμένη, ενώ εκεί που έδειξε αρκετά απογοητευμένος ήταν η στιγμή που μίλησε για το ασθενοφόρο το οποίο άργησε 35 λεπτά να φτάσει. Επίσης, για πρώτη φορά παραδέχθηκε δημοσίως πως ο γιος του ήταν αυτιστικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δίκη συνεχίζεται, και αναμένεται ο ηθοποιός να δώσει πολλά αποδεικτικά στοιχεία εναντίον των κατηγορούμενων, οι οποίοι του ζητούσαν 15 εκατομμύρια δολάρια, ως αντάλλαγμα για τις φωτογραφίες του γιου του.

Από την αντίπαλη πλευρά, ο Tarino Lightbourne και ο Pleasant Bridgewater αρνούνται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Τravolta σκόπευε να μεταφέρει το γιο του με αεροπλάνο σε νοσοκομείο στην Αμερική, παρά να τον πάει γρήγορα σε ένα τοπικό νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την υπόθεση εκβιασμού του Τραβόλτα, Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2009, 15:15

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης