Τα 46α γενέθλιά του γιόρτασε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά και αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

Η πρόσκληση για δείπνο είχε οριστεί για τις 23.00 στα Αστέρια Γλυφάδας. Στο κάλεσμα του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 ανταποκρίθηκαν ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, οι συνεργάτες του από το Πρωινό Θέμης Γεωργαντάς, Σάσα Σταμάτη -η Μαίρη Συνατσάκη απουσίαζε στη Θεσσαλονίκη λόγω των θεατρικών της υποχρεώσεων-, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ελεάννα Τρυφίδου, ο Ηλίας Κοκοτός και οι νονοί του Γιάννη Λιάγκα, Θάνος και Ντίνα Παράσχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περισσότερο ήταν ένα κάλεσμα για φίλους και όχι πάρτι. Φυσικά, ο Γιώργος έσβησε και κεράκια, οριακά λίγο πριν από τα μεσάνυχτα» περιγράφει πηγή στο ΟΚ. Μάλιστα, η σοκολατένια γενέθλια τούρτα του παρουσιαστή ήταν ένα φουσκωτό σκάφος. «Πολύ σκάφος σήμερα» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας δημοσιεύοντας φωτογραφία της εντυπωσιακής τούρτας στο Ιnstagram, καθώς το ίδιο πρωί οι συνεργάτες του στο πλατό του Πρωινού τού επιφύλαξαν έκπληξη με παρόμοια τούρτα. «Πολύ ωραία ιδέα αυτή με το φουσκωτό. Μπράβο που είδατε ότι έχει δύο μηχανές το δικό μου» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, ευχαριστώντας για την έκπληξη, ενώ απαντώντας στην ερώτηση της Σάσας Σταμάτη πώς νιώθει, απάντησε με χιούμορ: «Νιώθω μεγαλύτερος».

Δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Λιάγκα που δημοσιεύουν τα περιοδικά HELLO και ΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες φωτογραφίες στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης