Ύστερα από 15 μέρες στο νοσοκομείο, τέλος καλό όλα καλά με την υγεία του Άρη Πλασκασοβίτη, ο οποίος έχασε για λίγο από έντονο στρες την ακοή του από το δεξί αυτί.

«Ελπίζαμε ότι θα επανερχόταν η ακοή στο δεξί αυτί, αλλά υπήρχε και το ενδεχόμενο να μην αποκατασταθεί η βλάβη. Δεν φοβήθηκα! Είμαι μαχητής! Αντιμετωπίζω και τις χαρές και τα προβλήματα με πάθος. Για όλα υπάρχει λύση! Δεν με άφησαν οι συγγενείς μου, οι φίλοι μου, οι γιατροί μου, αλλά και η αισιόδοξη φύση μου να πιστέψω ότι δεν θα έβγαινα γερός από αυτή την περιπέτεια. Σκεφτόμουν μόνο ότι στη χειρότερη περίπτωση θα έπρεπε να καταβάλω μια έξτρα προσπάθεια για να αντιμετωπίσω ό,τι συνέβη. Έχω τους ανθρώπους που αγαπώ δίπλα μου, κάνω τη δουλειά που λατρεύω. Κι αν δεν άκουγα πια από το ένα αυτί, θα άκουγα από το άλλο! Τι θα σήμαινε; Θα άλλαζε η φωνή μου σε κάτι ή η ματιά που βλέπω τη ζωή; Δηλαδή, αν αύριο βρεθείς με ένα νεφρό, σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να ζήσεις ή να έχεις μια φυσιολογική ζωή;» εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνθρωπος που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον Άρη Πλασκασοβίτη δεν είναι άλλος από τον πολυαγαπημένο του πατέρα. Ο χορευτής, τραγουδιστής και ηθοποιός μέσω Ιnstagram μοιράστηκε με τους followers του την ακόλουθη φωτογραφία και σχολίασε: «Ημέρα φροντίδας από τον μπαμπά στην Αθήνα».

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης