Η Shakira ένωσε τις δυνάμεις της με την UNICEF για την ανάπτυξη στην πρώιμη παιδική ηλικία. Ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF, η Shakira, κάλεσε την Τρίτη τους παγκόσμιους ηγέτες να επενδύσουν στην ανάπτυξη στην πρώιμη παιδική ηλικία, στον απόηχο νέων επιστημονικών δεδομένων που δημιουργούν μια επαναστατική αλλαγή στην κατανόησή μας για τις μακροχρόνιες επιπτώσεις της στέρησης και του άγχους στους αναπτυσσόμενους εγκεφάλους των μικρών παιδιών.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έκλεισε την ομιλία της, τραγουδώντας το «Imagine» του John Lennon στη μνήμη του μικρού Αϊλάν που έχασε τη ζωή του στη Μεσόγειο, στο δρόμο της προσφυγιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η εικόνα του νεκρού παιδιού είναι τραγική και δεν πρέπει να την ξεχάσουμε ποτέ! Η προσφυγική κρίση είναι χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση της εποχής μας. Γιατί θα πρέπει τα παιδιά να πληρώνουν το τίμημα των πολέμων; Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει και δεν πρέπει να αποποιούμαστε των ευθυνών μας», σχολίασε η 38χρονη τραγουδίστρια.
«Είμαι σίγουρη ότι τα κράτη, ενωμένα, θα μπορούσαν να βρουν έναν έξυπνο τρόπο, μια έξυπνη λύση σε αυτό το επείγον ζήτημα… στο όνομα του Αϊλάν και του Γκαλίμπ» κατέληξε.

Πηγή:govasrtileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης