Δείτε τις εκλογές με τα μάτια του Λάκη!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009, 08:00
Νάντια Χαλαμανδάρη
Δείτε τις εκλογές με τα μάτια του Λάκη!

«Εκλογικό χρώμα» είχε το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» χθες το βράδυ, με έναν Λάκη Λαζόπουλο φανερά προβληματισμένο για το ρεκόρ αποχής των φετινών Ευρωεκλογών.

«Η αποχή των νέων είναι αυτό που πρέπει να μας απασχολήσει πάνω από όλα» δήλωσε ανήσυχος ο Λάκης. Και συνέχισε τονίζοντας ότι ενώ δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο να κάνει τη διαφορά, εκείνος αγνοεί αυτό του το δικαίωμα. Το πήρανε οι πολιτικοί το μήνυμα; Αναρωτιόταν συνεχώς ο Λάκης.

Κατά τα άλλα, εκτός από τις εκλογές, τον Λαζόπουλο έδειχνε να απασχολεί και το θέμα κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου. Κατά πόσο άραγε αυτή είναι η λύση στα προβλήματα που έχουμε, ιδιαίτερα στα θέματα παιδείας;   

Δυστυχισμένα, καταπιεσμένα και χωρίς καθόλου ελεύθερο χρόνο δηλώνουν τα νέα παιδιά σήμερα, η ζωή των οποίων είναι σχολείο- φροντιστήριο-διάβασμα και πάλι από την αρχή. Κάθε μέρα - ίδια μέρα, τονίζει επίσης ο Λάκης.

Ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι, όπως και η τηλεοπτική μας «Ζούγκλα» που «φωνάζει» συνέχεια ότι οι παραλίες δεν είναι ιδιωτικές αλλά για όλο τον κόσμο, έτσι έκανε και ο Λάκης χθες. Μάλιστα, εκείνος φαίνεται να ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα εδώ και δέκα χρόνια, καθώς τρέχει στα δικαστήρια για να «ελευθερώσει» εκατοντάδες στρέμματα αιγιαλού που καταπατούνται. Αποτέλεσμα από τις προσπάθειες, ακόμα και του Λαζόπουλου; Κανένα! 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009, 08:00