Είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται πιο πολύ από όλους σε ότι αφορά την εμφάνισή της! Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ γνωρίζει τη Χριστίνα Λαμπίρη εδώ και 12 χρόνια, ενώ τόσα μετράει και η συνεργασία τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη πρώτη κιόλας στιγμή κατάλαβαν πως έχουν τόση χημεία ώστε να γίνουν αχώριστοι! Ο ταλαντούχος κομμωτής και μακιγιέρ που έχει επιμεληθεί τα πιο διάσημα πρόσωπα της Ελληνικής σόουμπιζ, μετά τη περσινή του συνεργασία με την παρουσιάστρια στο Star όπου και «υπέγραφε» το υπέροχο λουκ της, τώρα θα βρίσκεται κοντά της και στον ΣΚΑΙ.

Όμως η είδηση δεν είναι αυτή καθώς ήταν αναμενόμενο να βρεθούν μαζί αυτοί δυο backstage! Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος φέτος θα «βγει» και στο γυαλί μετά από πρόταση που του έκανε η παρουσιάστρια! Ο κομμωτής και μακιγιέρ θα εμφανίζεται μια φορά την βδομάδα στο μαγκαζίνο «Excellent» που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται καθημερινά από τις 13.00 έως τις 15.00. Φυσικά η χαρά του είναι μεγάλη αφού πάνω απ όλα για εκείνον έχει δημοσία να κάνει πράγματα με ανθρώπους που πιστεύει και αγαπά πολύ! Και η Χριστίνα Λαμπίρη είναι μια προσωπικότητα που ο Εμμανουήλ αγαπά και θαυμάζει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για εκείνη, όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι, είναι πολύ χαρούμενη που αφήνεται ξανά σε τόσο καλά χέρια και για το μόνο που δεν θα έχει ποτέ άγχος είναι η εμφάνισή της!

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης