Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε στον Άγιο Δομίνικο ένας εικονολήπτης του τουρκικού Survivor. Ο 24χρονος Alper Baycın γυρνούσε από τη δουλειά του και ενώ περπατούσε σε δρόμο της πόλης Las Terrenas της Δομινικανής Δημοκρατίας, τον πλησίασαν δύο άνδρες οι οποίοι προσπάθησαν να του κλέψουν το σακίδιο.

Ο άτυχος νέος, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah, φαίνεται πως αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα οι δράστες να τον μαχαιρώσουν στην καρδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος πέθανε επί τόπου και σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν αρραβωνιασμένος.

«Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο και τη λύπη μου με λόγια. Μακάρι ο ουρανός να είναι το σπίτι σου, αδερφέ μου», έγραψε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, καταδικάζοντας την «απάνθρωπη επίθεση», ενώ ακύρωσε χθες τον τουρκικό ημιτελικό που θα μεταδιδόταν live και δήλωσε «συντετριμμένος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκλονισμένος από το γεγονός είναι και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος αποχαιρέτησε τον συνεργάτη του με μία ανάρτηση στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Και ο Γιώργος Λιανός όμως, μέσα από ένα Insta Story, αποχαιρέτησε τον συνεργάτη του: «Όλοι είναι σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη χθες το βράδυ. RIP Alper».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης