Δολοφόνησαν τον ξάδερφο της Ελευθερίας Ελευθερίου με δύο σφαίρες στο κεφάλι

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, 16:14
Δολοφόνησαν τον ξάδερφο της Ελευθερίας Ελευθερίου με δύο σφαίρες στο κεφάλι
Δύσκολες ώρες περνάει η Ελευθερία Ελευθερίου και η οικογένειά της, στην είδηση του αποτρόπαιου εγκλήματος εις βάρος του ξάδερφού της. Ο 39χρονος επιχειρηματίας έπεσε θύμα στυγνής δολοφονίας με δύο σφαίρες στο κεφάλι, το Σάββατο στην Κύπρο. Ο Μιχάλης Αναστασίου βρέθηκε απανθρακωμένος στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του στη περιοχή Ξυλοφάγος, ενώ η κυπριακή αστυνομία μαζί με τις βρετανικές αρχές διεξάγει έρευνες για τον φόνο.

Σύμφωνα με το cyprus time πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών . Οι δράστες φαίνεται να έκλεισαν ραντεβού θανάτου σε 39χρονο επιχειρηματία. Το θύμα ήταν πολύ γνωστό στις αρχές αφού είχε ξανά γίνει απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του πριν 2 χρόνια.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το όνομα του θύματος ενεπλάκη σε πολύκροτες υποθέσεις που διαπράχθηκαν στο παρελθόν και ως εκ τούτου οι αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο τα κίνητρα του εγκλήματος να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Επίσης ο 39χρονος απασχόλησε τις αρχές, μεταξύ άλλων και για υποθέσεις τζόγου.

Η τραγουδίστρια συντετριμμένη έγραψε στο instagram της.

«Έχω να θυμάμαι όμορφες στιγμές και πολλές αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα...Θα σε σκέφτομαι και εσύ θα μας προστατεύεις όπως έκανες πάντα...Μακάρι να μπορούσα να είμαι δίπλα στην οικογένειά μας αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σκέψη μου είναι μαζί τους, μαζί σου! Καλό ταξίδι ξαδερφούλη μου. Θα είσαι πάντα ο Σσιάλος μου!! RIP».

Πηγή: govastileto.gr 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, 17:11