Δούκισσα Νομικού: Αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017, 03:08
Δούκισσα Νομικού: Αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της
Συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity παραχώρησε η Δούκισσα Νομικού όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη αλλά και για το «So you Think you Can Dance» που πρόκειται να παρουσιάσει.

Ο πολυσυζητημένος γάμος σας έχει οριστεί στις 10 Ιουνίου. Ποια είναι τα συναισθήματά σου από την ημέρα που το ανακοινώσατε; Το έχεις πιστέψει ή ακόμη νομίζεις πως είναι ένα όνειρο;

Δεν το έχω πολυσυνειδητοποιήσει. Έχω πάθει ένα μικρό μπλακ-άουτ. Βέβαια, για την ώρα δεν έχει αλλάξει κάτι, ζούμε έτσι κι αλλιώς σαν παντρεμένοι. Θέλουμε πολύ όμως να ανοίξει αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας. Είμαστε έτοιμοι.

Ήσουν από τα κορίτσια που σχεδίαζαν με λεπτομέρεια τη μελλοντική ημέρα του γάμου τους; Αν ναι, τι είχες φανταστεί από μικρή και πόσο θα διαφέρει από την πραγματικότητα;

Με είχα σκεφτεί παντρεμένη με παιδιά, όχι όμως νύφη στην εκκλησία. Για κάποιο λόγο πήγαινα κατευθείαν στο επόμενο στάδιο. (γέλια) Άσε που δεν είχα φανταστεί πως υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να τακτοποιηθούν για την ημέρα εκείνη!

Με το χέρι στην καρδιά, πες μου ένα δύο αρνητικά στοιχεία στο χαρακτήρα του Δημήτρη και τα θετικά που τα επισκιάζουν.

Με το χέρι στην καρδιά σού λέω πως...

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017, 03:08