Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ζεράρντ Πικέ και η σύντροφός του και διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το χαρμόσυνο νέο έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν πληροφορίες για το φύλο του παιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως κάποιοι από εσάς ίσως γνωρίζετε, ο Ζεράρντ και εγώ, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι εν αναμονή της άφιξης του πρώτου μας μωρού! Αυτή τη στιγμή έχουμε αποφασίσει να δώσουμε προτεραιότητα σε αυτή τη μοναδική στιγμή στη ζωή μας και να αναβάλουμε όλες τις προγραμματισμένες ενέργειες για τις επόμενες ημέρες», έγραψε στην ιστοσελίδα της αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα η 35χρονη σεξοβόμβα.

Η τραγουδίστρια δεν έδωσε λεπτομέρειες ούτε για το φύλο του μωρού, αλλά ούτε και για την πιθανή ημερομηνία που αναμένεται να έρθει στον κόσμο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σακίρα χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να γνωστοποιήσει λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής. Τον Μάρτιο του 2011 είχε προχωρήσει σε ανάλογες κινήσεις προκειμένου να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, ο οποίος είναι κατά 10 χρόνια νεώτερός της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της Κολομβιανής τραγουδίστριας είχαν τροφοδοτήσει για αρκετούς μήνες τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά.

Η ειρωνεία της τύχης…

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έγινε την ημέρα που ο Πικέ υπέστη σοβαρό διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι στο νικηφόρο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα εναντίον της Σπαρτάκ Μόσχας (3-2).

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης