Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι και εργαζόμενη γυναίκα και καλή νοικοκυρά, σαν τη Μαίρη Παναγιωταρά ένα πράγμα! Όπως δήλωσε η ίδια στο περιοδικό Downtown, στο σπίτι είναι «δούλα και κυρά» και έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την επιμέλεια και την ανατροφή του παιδιού:

«Τα θέματα της ανατροφής του παιδιού τα έχω αναλάβει όλα εγώ.Ο Θοδωρής έχει τον έλεγχο των οικονομικών και παίρνει τις αποφάσεις για το σπίτι. Εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου μ΄αυτά. Για να καταλάβεις τι εννοώ, εγώ δεν πληρώνομαι από το κανάλι. Ο Θοδωρής το κάνει. Εμένα μου δίνει ένα ποσό για να περνάω το μήνα. Σούπερ μάρκετ, έξοδα για το παιδί, βενζίνες. Δεν ξέρω τίποτα για τα οικονομικά. Τι χρωστάμε, τι μας οφείλουν. Όταν θέλω κάτι, του το ζητάω και μου λέει αν γίνεται ή όχι. Το προτιμώ να μ΄ έχει έτσι… με μισθό!», είπε η γλυκιά παρουσιάστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός πάντως από τα οικονομικά, ο Θοδωρής Μαραντίνης μανατζάρει και τα επαγγελματικά της, αφού: «Μιλάει για λογαριασμό μου σε άλλες δουλειές. Είναι πάρα πολύ καλός στο management».

Το μόνο που ζητάει από τη ζωή της, είναι «στο τέλος της ημέρας, να είναι ο άντρας μου καλά. Μετά το γιο μου, είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου».

Για το παιδί της άλλωστε, θα μπορούσε να σταματήσει και τη δουλειά: «Eίμαι αφοσιωμένη στο ρόλο μου ως μαμά και νοικοκυρά. Η δουλειά δεν είναι η προτεραιότητα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το αν ζηλεύει τον άντρα της: «H ζήλια είναι το αλατοπίπερο της σχέσης. Σε μικρές δόσεις όμως, όχι αρρωστημένη. Αν δεν υπάρχει, σημαίνει ότι ο άλλος δεν νοιάζεται».

Έχοντας χάσει τα 20 περιττά κιλά από την πρώτη της εγκυμοσύνης, δηλώνει έτοιμη να κάνει και δεύτερο παιδί: «Tο απόλυτο όνειρο μου είναι μια μεγάλη οικογένεια».

Πολύ παραδοσιακή μας βγήκε η Σίσσυ!

Διαβάστε επίσης: Η Σίσσυ στα δικαστήρια

Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης