Εγγονή πρώην πρωθυπουργού και κόρη πρώην υπουργού, η Λένα Παπαληγούρα κάνει την επανάστασή της!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 12:28
Εγγονή πρώην πρωθυπουργού και κόρη πρώην υπουργού, η Λένα Παπαληγούρα κάνει την επανάστασή της!
Αν και θα μπορούσε να έχει ακολουθήσει το δρόμο της πολιτικής όπως συνηθίζουν τα παιδιά των πολιτικών, η Λένα Παπαληγούρα που κρατάει από μεγάλο «τζάκι» πολιτικών, αποφάσισε να κάνει την «επανάστασή» της και να πάρει το δικό της δρόμο. Αυτό της υποκριτικής.

Απόφοιτος της σχολής Θεάτρου Τέχνης έχει μπει τα τελευταία δύο χρόνια δυναμικά στο χώρο της ηθοποιίας, κλέβοντας πρόσφατα τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο σίριαλ «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Η Λένα Παπαληγούρα φωτογραφίζεται για το περιοδικό «ΕΓΩ», δηλώνει αθόρυβη επαναστάτρια στην ζωή της και εξομολογείται πως αισθάνεται ως κόρη τους πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάσιου Παπαληγούρα και εγγονή του πρώην πρωθυπουργού της χώρας Γεώργιου Ράλλη!

Τι θαυμάζετε στον πατέρα σας τον πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάσιο Παπαληγούρα, και τι θυμάστε από τον παππού σας, πρώην πρωθυπουργό Γεώργιο Ράλλη;

«Θαυμάζω την αξιοπρέπεια και το ήθος του πατέρα μου, στοιχεία για τα οποία θαύμαζα και τους δυο παππούδες μου, αλλά και την μητέρα μου, που το επάγγελμα της δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.»

Πως και δεν ακολουθήσατε το δρόμο της πολιτικής, όπως συμβαίνει συχνά με παιδιά των πολιτικών;

«Δεν είναι θέμα γονιδίου η πολιτική. Είμαι ευτυχισμένη με την δουλειά μου και από πολύ νωρίς έκανα σαφές ότι θα πάρω έναν άλλο δρόμο δικό μου. Είμαι περήφανη για την οικογένεια μου, αλλά κάνω ένα τελείως διαφορετικό επάγγελμα.»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 12:28