Μια πράξη ανθρωπιάς, που ελάχιστοι θα τολμούσαν να κάνουν, για τον Γιάννη Στάνκογλου θεωρείται κάτι το εντελώς φυσιολογικό. Ο γνωστός πρωταγωνιστής πριν από λίγες ημέρες κατάφερε να ακινητοποιήσει νεαρό ληστή στο κέντρο της Αθήνας, επιστρέφοντας τα κλοπιμαία στη γυναίκα στην οποία ανήκαν! Όσοι ήταν παρόντες και είδαν από κοντά τη σκηνή σίγουρα θα νόμιζαν ότι πρόκειται για κάποιο κινηματογραφικό γύρισμα, η πραγματικότητα όμως εξέπληξε ευχάριστα.

«Έκανα αυτό που θα έκανε οποιοσδήποτε βρισκόταν στη θέση μου, δηλαδή το αυτονόητο» δηλώνει στην «Espresso» ο ηθοποιός, που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία του στο επιτυχημένο σίριαλ του Μega «Το νησί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γνωστός πρωταγωνιστής προ ημερών είχε δώσει ραντεβού με δημοσιογράφο για συνέντευξη κοντά στην πλατεία Κουμουνδούρου, στο κέντρο της Αθήνας. Αν και το κέντρο έχει γίνει απροσπέλαστο τα τελευταία χρόνια, εκείνος, όχι μόνο δεν το εγκαταλείπει, αλλά έχει μάθει να αμύνεται σε δύσκολες στιγμές. Έτσι έγινε και μετά το τέλος της συνέντευξης, όταν άκουσε μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια, φωνάζοντας πως της έκλεψαν την τσάντα.

Ο Γιάννης Στάνκογλου δήλωσε: «Έκανα αυτό που θα έκανε οποιοσδήποτε αντιλαμβανόταν τι συμβαίνει γύρω του. Κάποια γυναίκα καλούσε σε βοήθεια και ανταποκρίθηκα. Εκείνο ωστόσο που με ενδιέφερε περισσότερο ήταν να αντιληφθώ τον λόγο που οδήγησε τον συγκεκριμένο άντρα στην πράξη αυτή».
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις αστυνομικοί, τους οποίους ο Γιάννης Στάνκογλου παρακάλεσε να μη συλλάβουν τον νεαρό, καθώς η γυναίκα είχε πάρει την τσάντα της και είχε φύγει από το σημείο, οπότε δεν υπήρχε το ενδεχόμενο να κάνει μήνυση.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης