Από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, ο Όθωνας Μεταξάς αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο, αυτόν του τραγουδιστή, αφού θα εμφανίζεται στη μουσική σκηνή «Ρυθμός Stage», στο πλευρό του Χρήστου Νικολόπουλου.

Ο 35χρονος ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το ρόλο του στη σειρά «Η ζωή της Άλλης», έχει σπουδάσει, εκτός από υποκριτική, και μουσική αλλά και φωνητική. Πριν από λίγο καιρό, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου και, σύμφωνα με πληροφορίες του Yupi, εκεί τον άκουσε να τραγουδάει ο Χρήστος Νικολόπουλος και εντυπωσιάστηκε από τις φωνητικές του ικανότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, όταν πρόσφατα οι δυο τους συναντήθηκαν τυχαία σε ένα δρόμο στου Ψυρρή, όπου μένει ο Όθωνας Μεταξάς, ο γνωστός συνθέτης δεν δίστασε να προτείνει στον νεαρό ηθοποιό να συναντηθούν και να συζητήσουν μια ενδεχόμενη συνεργασία τους. Τελικά, μετά από δύο συναντήσεις, έδωσαν τα χέρια και, έτσι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου ο Όθωνας Μεταξάς θα βρίσκεται στο πλευρό του Χρήστου Νικολόπουλου στο «Ρυθμός Stage».

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης