Η Νανά Παλαιτσάκη ως διευθύντρια του ελληνικού κέντρου κοσμήματος «υιοθέτησε» κακοποιημένα άλογα και προσφέρει εντελώς δωρεάν για όλα τα Σαββατοκύριακα Μαΐου και Ιουνίου την δυνατότητα ψυχοθεραπείας ενηλίκων με την βοήθεια αλόγων.

Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται πολλά χρόνια στο εξωτερικό αλλά στην Ελλάδα ήταν άγνωστη. Την μέθοδο εφαρμόζει η ψυχίατρος Νίκη Μαρκογιάννη που περιέθαλψε βαριά κακοποιημένα ζώα, τα οποία σήμερα λειτουργούν ως θεραπευτές ανθρώπων!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα άλογα όπως τα δελφίνια και τα σκυλιά διαθέτουν υψηλότατη συναισθηματική νοημοσύνη, επικοινωνούν άμεσα με τον άνθρωπο, καθρεφτίζουν το συναίσθημα και ανταποκρίνονται στη γλώσσα του σώματος.

Το μήνυμα που στέλνουν είναι: «ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ».

Στην περίπτωση αυτής της μεθόδου ο άνθρωπος δεν ιππεύει το άλογο, λειτουργεί δίπλα του με τις οδηγίες της επιστημονικής συμβούλου. Το ελληνικό κέντρο κοσμήματος λοιπόν, παρέχει δωρεάν την μοναδική εμπειρία σε όσους θέλησαν να γνωρίσουν την συγκεκριμένη μέθοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νανά Παλαιτσάκη φιλοξένησε, μίλησε και ευχαρίστησε τους εθελοντές γιατρούς, επιστημονικούς συνεργάτες και φίλους που έχουν προσφέρει χρόνο και εργασία για να στηριχθεί η προσπάθεια.

Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν:

Γιώργος Τσαγκαράκης, Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κοσμήματος

Μαίρη Τσαγκαράκη

Νανά Παλαιτσάκη, Δημοσιογράφος, Διευθύντρια Ελληνικού Κέντρου Κοσμήματος

Πόπη Γουώλικ, Διεύθυνση Marketing Ελληνικού Κέντρου Κοσμήματος

Τάνια Νικολοπούλου, Τμήμα Επικοινωνίας Ελληνικού Κέντρου Κοσμήματος

Νίκη Μαρκογιάννη, Ψυχιάτρος

Οι γιατροί, Βίλλυ Ροδοπούλου, Πλαστικός Χειρουργός, Σοφία Λουκέρη, Χειρουργός-Οδοντίατρος και Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Α’ Αθηνών, Μαρία Ψωμά, Δρ. Ιατρός-Βιοπαθολόγος, Γιάννης Δημητριάδης, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Άννα Παγούνη, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Έρη Κουλουβάτου, διατροφολόγος, εκδότρια Erian, Κατερίνα Μόρτογλου, διατροφολόγος-διαιτολόγος

Ειρήνη Μολφέση, Πρόεδρος Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας

Αντώνης Λουδάρος, Ηθοποιός

Ανδρέας Κουρής, Ιδιοκτήτης Mad Tv

Σάντρα Μπενάκη, Ζωγράφος

Δημοσιογράφοι, Γιώργος Σφακιανάκης, Θάνος Χρονόπουλος, Τάσος Θοδώρου, Ευανθία Τασσοπούλου, Βαγγέλης Ευαγγέλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης