Έκλεψαν τα… λάστιχα της Ν. Θεοδωρίδου - Δείτε φωτό

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011, 18:40
Έκλεψαν τα… λάστιχα της Ν. Θεοδωρίδου - Δείτε φωτό
Τα μαλλιά της κεφαλής της τραβούσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, όταν αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα κλοπής. Η λεία των ληστών; Δύο από τα τέσσερα λάστιχα του αυτοκινήτου της, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Η Νατάσα είχε αφήσει το αμάξι της στο πάρκινγκ την Παρασκευή το μεσημέρι, προκειμένου να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται. Την Κυριακή το μεσημέρι, επιστρέφοντας, πήγε να το παραλάβει και αντιλήφθηκε ότι έλειπαν τα δύο από τα τέσσερα λάστιχα! Το αυτοκίνητο στηριζόταν σε τέσσερις «τάκους»! Οι κλέφτες είχαν αφαιρέσει τα δύο λάστιχα και είχαν προσπαθήσει να αφαιρέσουν και τα άλλα δύο! Ωστόσο, για άγνωστο λόγο τα άφησαν στη θέση τους, «σκασμένα» και σε άθλια κατάσταση, έχοντας εγκαταλείψει πάνω στο αυτοκίνητο το «εργαλείο» με το οποίο ανασηκώνεται το όχημα για αλλαγή ελαστικών!

Η πρώτη της σκέψη ήταν να το αναφέρει στον υπάλληλο που βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης και αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου, για να καταγγείλει την κλοπή, απ’ όπου και αναχώρησε για το σπίτι της με ταξί.

Αργότερα, την ενημέρωσαν από το Τμήμα ότι τα λάστιχα βρέθηκαν, είχαν τοποθετηθεί ως «υποστήριγμα» σε ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου, από το οποίο είχαν αφαιρεθεί και τα 4 λάστιχα!

Και αναρωτιόμαστε…

-Δεν υπάρχουν κάμερες στο πάρκινγκ του αεροδρομίου;

-Ποιος είναι υπεύθυνος για τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν στο πάρκινγκ;

-Πώς φόρτωσαν τέσσερα λάστιχα και πώς έφυγαν από το πάρκινγκ χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς;

-Πού ήταν η ασφάλεια του πάρκινγκ του αεροδρομίου όλη αυτή την ώρα που χρειάστηκαν οι κλέφτες, για να βγάλουν ανενόχλητοι έξι λάστιχα;

-Πόσο ασφαλείς είναι οι ανυποψίαστοι πολίτες που ενδέχεται να παραλαμβάνουν αυτοκίνητα από τον χώρο στάθμευσης και πολύ αργά τη νύχτα;

-Ποια θα ήταν η «κατάληξη», αν την ώρα που κατευθυνόταν για την παραλαβή του αυτοκινήτου η κα Θεοδωρίδου, οι κλέφτες ήταν ακόμη εκεί;

Τελικά, σε αυτή τη χώρα δεν είμαστε πουθενά ασφαλείς, είτε πληρώνουμε είτε όχι, δεν υπάρχουν κανόνες και «σταθερές» και αυτό έχει οδηγήσει τους Έλληνες σε απόγνωση!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011, 18:40