Έκκληση σε βοήθεια κάνει ο αδερφός διάσημης τραγουδίστριας: «Θα έχει τραγικό τέλος όπως η Houston»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015, 06:45
Έκκληση σε βοήθεια κάνει ο αδερφός διάσημης τραγουδίστριας: «Θα έχει τραγικό τέλος όπως η Houston»
Σε συνέντευξή του αποκάλυψε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αλκοόλ η διάσημη αδερφή του.

Τραγικό τέλος όπως και η Whitney Houston φοβάται πως θα έχει η Mariah Carey. Μπορεί τα δύο αδέρφια να έχουν χρόνια να μιλήσουν, αλλά ο Morgan Carey δεν έχει πάψει να νοιάζεται για εκείνη και το μέλλον της. Που σύμφωνα με όσα δηλώνει στο «National Enquirer», η ζωή της κινδυνεύει αφού είναι τόσο εθισμένη στο αλκοόλ,σε σημείο να μην μπορεί να φροντίσει ούτε τα δίδυμά της.

Κατά τα λεγόμενά του, η αδερφή του ξεκίνησε να πίνει από το 2001,εξαιτίας κάποιων προβλημάτων ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε.

«Έπινε καθ’όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ακόμα και όταν θήλαζε! Δεν την θυμάμαι έστω και μια φορά να είναι νηφάλια, και αυτό με τρομάζει!», αποκαλύπτει ο αδερφός της.

Προσθέτοντας στη συνέντευξή του ότι παίρνει συνταγογραφημένα φάρμακα (Zyprexa, Ativan και Depakote) σε συνδυασμό με κρασί και σαμπάνια γι΄αυτό και όπως καταγγέλλει «Φοβάμαι πως θα πεθάνει όπως ακριβώς η Whitney Houston. H αδερφή μου δεν έχει την κατάλληλη βοήθεια και δεν είναι πνευματικά υγιής. Έχει διώξει από κοντά της τους μόνους ανθρώπους που ήταν άξιοι εμπιστοσύνης και έχει κρατήσει αυτούς που της γεμίζουν το ποτήρι. Όποιος το κάνει, βάζει σε κίνδυνο την ζωή της!».Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015, 06:45