Έξαλλη η κόρη της Σοφίας Βόσσου - Ποιους και γιατί στέλνει στη Δικαιοσύνη;

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015, 10:53
Έξαλλη η κόρη της Σοφίας Βόσσου - Ποιους και γιατί στέλνει στη Δικαιοσύνη;
Μέσω του λογαριασμού της στο facebook η Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου, αποκάλυψε ότι πήγε στην αστυνομία μετά από απειλές που δέχτηκε ακόμα και για την σωματική της ακεραιότητα μέσω των social media και τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη!

«Αχ πόσο θα ήθελα να βγάλω δημόσια το μήνυμα που έλαβα προχθές και πάλι από αυτόν τον εξαιρετικό "κύριο", αλλά δεν είναι της ώρας… Αλήτικες απειλές κατά της σωματικής μου ακεραιότητας και πολλά άλλα. Επειδή, λοιπόν, κάποιοι από εδώ του μεταφέρουν αυτά που γράφω και, μάλιστα, όπως εκείνοι νομίζουν, ας του πουν λοιπόν πως ήδη η Δικαιοσύνη έχει αναλάβει το έργο της», έγραψε χαρακτηριστικά η Ερασμία Μάνου, που γνωρίσαμε όλοι στον δεύτερο κύκλο του «The Voice».

Και κατέληξε: «Φυσικά δεν θα μπορέσουν εύκολα να τον βρουν στην IBIZA που μένει (εδώ σκάνε στα γέλια), αλλά να είναι σίγουρος πως το μόνο που μου προκάλεσε με το μήνυμα του είναι ακόμα μεγαλύτερη λύπηση για το άτομο του και πολλά γέλια... Στην αστυνομία δεν πήγα από φόβο, πήγα μόνο και μόνο γιατί δεν είναι δυνατόν να μένουν ατιμώρητοι μερικοί τύποι σαν αυτόν... Επίσης, επειδή τα ψυχολογικά του δεν είναι και πολύ καλά, υπάρχουν και κλινικές!».Πηγή:Govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015, 10:53