«Όταν μου έβαλαν την κόρη μου στην αγκαλιά μου, ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου και δεν συγκρίνεται με κανένα μετάλλιο και διάκριση» δηλώνει η ολυμπιονίκης Μιρέλα Μανιάνι στην εφημερίδα «Espresso».

Η αθλήτρια που έχει κάνει πολλές φορές την Ελλάδα να δακρύσει από χαρά για τις διακρίσεις της στους αγωνιστικούς χώρους δεν μπόρεσε, όπως μας λέει, να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. «Φυσικά και δάκρυσα, γιατί εκείνη τη στιγμή τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Στην αρχή πίστευα ότι θα κουραζόμουν να τη θηλάζω, αλλά έγινε το αντίθετο. Περιμένω πώς και πώς να τη θηλάσω, αλλά και να τη δω. Τη θέλω συνέχεια δίπλα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα και χθες, οπότε η Μιρέλα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο «Ρέα», έχοντας πάντα δίπλα της τον σύντροφο της ζωής της, τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Γιάννη Γιαννούλη, αλλά και τη γιατρό της Μαρία Παπαδοπούλου, δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από την «πριγκίπισσά» της.

Η Μιρέλα, μάλιστα, αποκάλυψε πως «το όνομά της θα είναι Μαρία. Είναι και το όνομα της μητέρας του Γιάννη, αλλά από την άλλη πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα και ήθελα, αν έκανα κορίτσι, να το ονομάσω Μαρία ή Αννα-Μαρία».

Όσο για τα μυστήρια της βάφτισης και του γάμου, η αθλήτρια μας είπε πως «η βάφτιση θα γίνει του χρόνου, περίπου τέτοια εποχή. Θα ήθελα να γίνουν άλλη μέρα η βάφτιση και άλλη ο γάμος μας, γιατί είναι δύο πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένο και πρέπει να τα ξεχωρίζουμε το ένα από το άλλο».

Πηγή: Espresso

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Γέννησε κοριτσάκι η Μιρέλα Μανιάνι!
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης