Μπορεί να ξεσήκωσε το Dusseldorf Arena με την εμφάνισή της, μπορεί να έδωσε τον καλύτερό της εαυτό με το ρούχο που έχει φορέσει και η Άννα Βίσση, αλλά η Dana International έμεινε εκτός τελικού της Eurovision, καθώς το κομμάτι δεν έπεισε και δεν ενθουσίασε.

«Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που δεν πήγε καλά, ήθελα να πάω στον τελικό, δεν το αρνούμαι» δήλωσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ, που μπορεί να μην αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού, αλλά, κατά κοινή παραδοχή, μια… «ξινίλα» την είχε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παγωμένη» και φανερά απογοητευμένη από το αποτέλεσμα, η Dana φαίνεται πως πλήρωσε τη συμπεριφορά των προηγουμένων ημερών στη γερμανική πόλη, ενώ φάνηκε πως το αποτέλεσμα που την έθεσε εκτός τελικού πραγματικά την εξέπληξε. Εμ… αυτά, πληρώνονται. Το δράμα της, πάντως, δεν έχει όριο.

Θα μας πείτε, λίγο είναι τη μια να κερδίζεις και την άλλη να μη φτάνεις ούτε μέχρι τον τελικό; Μοναδική σταθερή αξία ο σχεδιαστής του ρούχου του, ε συγγνώμη, του ρούχου της, ο Gaultier. Με μαύρο ρούχο του με φτερά τότε, με πράσινο για να δείξει τα πόδια της φέτος. Και παραπονέθηκε και στον σκηνοθέτη που, αντί να δείξει τα πόδια της, την έδειχνε ολόσωμη… Μα κι αυτός ο αθεόφοβος…

Την ίδια στιγμή, αντιδράσεις φαίνεται πως έχει προκαλέσει το σχόλιο της Μ. Κοζάκου, στον πρόλογο του κομματιού του Ισραήλ, στο οποίο ανέφερε πληροφορίες για το τραγούδι. Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για καθοριστικό ρόλο της ψήφου των ομοφυλόφιλων στην Eurovision του 1998 που έδωσε και την πρωτιά στην Dana. «Από το Ισραήλ, μας έρχεται η Dana International, που το 1998 είχε πάρει την πρώτη θέση με ένα μέτριο τραγούδι, με ένα εντυπωσιακό φόρεμα του Jean-Paul Gaultier και όλο το gay κοινό να υπερψηφίζει την πρώτη δεδηλωμένη τρανσέξουαλ της Eurovision» ανέφερε η Μ. Κοζάκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Star

Διαβάστε επίσης: Σας θυμίζει κάτι το φόρεμα της Dana International;

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης