Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Ελένη Φιλίνη μιλά για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της, αλλά και για ποιο λόγο αποφάσισε να μην κάνει οικογένεια.

Η ηθοποιός είπε: «Ο γάμος και τα παιδιά δεν ήρθαν, γιατί δεν προέκυψαν. Για να τα κάνω, θα έπρεπε να αφήσω την καριέρα μου στη μέση και, παρόλο που δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το κάνω, δεν βρήκα τον κατάλληλο. Αυτόν που θα με εμπνεύσει και θα με κάνει να αισθανθώ ότι μαζί του πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα. Παρ’ όλα αυτά έζησα μεγάλους έρωτες, για τους οποίους δεν μετάνιωσα ποτέ. Ποτέ μου δεν στερήθηκα τα συναισθήματα. Είμαι χορτασμένη από αυτά. Αγάπησα και αγαπήθηκα πάρα πολύ στη ζωή μου. Ποτέ δεν σκέπασε η Φιλίνη την Ελένη. Πάντοτε φρόντιζα να κρατάω τις ισορροπίες, γιατί είμαι άνθρωπος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καθημερινότητά της κυλάει γοργά. Ασχολείται με τα ζωάκια της, κανονίζει πρόβες για το show όπου διαγωνίζεται με παρτενέρ τον Κώστα Καραφώτη, παραγγέλνει απέξω φαγητό γιατί «δεν ξέρω και δεν μου αρέσει να μαγειρεύω» και διαβάζει πολύ. Στο βιβλίο που γράφει, από τα 16 της, έχει βάλει τίτλο Η Μοναξιά Είναι η Καλύτερή μου Φίλη. Στη ζωή της, όμως, δεν επιλέγει τη μοναξιά, αλλά τη μοναχικότητα. «Υπάρχουν στιγμές που σου κάνει καλό να μένεις λίγο μόνος».

Μιλάει για το χαμό της μητέρας της, Μαργαρίτας, τον περασμένο Μάρτιο. «Μια ζωή θυμάμαι τον εαυτό μου να μένω με τη μαμά μου. Πριν από λίγους μήνες την έχασα από εγκεφαλικό κι αυτό που με συγκλόνισε περισσότερο ήταν η τελευταία της κουβέντα. Θυμάμαι πως είχε πει “μανούλα μου”» ομολογεί και βουρκώνει.

Πηγή: People

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης