Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν με ενδιαφέρει να… ενδιαφέρω»

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν με ενδιαφέρει να… ενδιαφέρω»
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει μια επιτυχημένη και αξιοζήλευτη καριέρα, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια τηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή.

Πόσο δύσκολο είναι για κάποιον άνθρωπο της showbiz να διαφυλάσσει τα προσωπικά του;

«Καθόλου δύσκολο. Δεν εμφανίζεσαι, δεν φωτογραφίζεσαι! Είναι ο τρόπος που επιλέγεις να υπάρχεις και δεν είμαι η μόνη. Ακόμα και ένα κομμάτι της αμερικανικής showbiz έχει επιλέξει να είναι καλά κρυμμένο. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που τον ενδιαφέρει να εκθέτει τη ζωή του, αλλά το έργο του. Δεν ενδίδω, δεν με ενδιαφέρει... να ενδιαφέρω» δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Παράλληλα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανέφερε στη συνέντευξή της ότι: «Το όνειρο της ζωής μου έχει εκπληρωθεί. Έχω ευτυχήσει να κάνω πράγματα στη δουλειά μου, για τα οποία καμαρώνω. Έχω ευτυχήσει να έχω μια έντονη προσωπική ζωή» και πρόσθεσε ότι τώρα «τα όνειρά μου και η ανησυχία μου αφορούν το πώς θα καταφέρει η χώρα, η κοινωνία μας να εξελιχθεί, πώς αυτό το “μάγμα” της διαφθοράς μπορεί να ανατραπεί και πώς θα καταφέρουμε την ανατροπή στη σκέψη μας και τη συμπεριφορά μας».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013, 17:29