Η Έλενα Αναγιώτου, η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο «X-Factor», απ’ όπου αποχώρησε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, μίλησε στην εφημερίδα «Espresso της Κυριακής» για τα παιδικά της χρόνια και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους λατρεύει τη μουσική.

«Στο σόι μου είμαστε όλοι με καλές φωνές. Η μαμά μου τραγουδούσε από μικρή, ο πατέρας μου έχει πολύ καλή φωνή και οι δύο παππούδες μου έπαιζαν βιολί και τραγουδούσαν. Εξάλλου, το σόι της μάνας μου είναι από το σόι του Μάριου Τόκα» δηλώνει και αποκαλύπτει πως, όταν ήταν μικρή, δεν ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν ήμουν μικρή, ήθελα να γίνω ξεναγός. Στο σχολείο όμως, πάντα ήμουν σολίστ. Στο Λύκειο, μάλιστα, ήμασταν μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου».

«Ήθελα να κάνω οικογένεια. Δεν ήταν προτεραιότητά μου το τραγούδι. Έμεινα παντρεμένη για επτά χρόνια, μετά ήρθε το διαζύγιο, αφού και οι δυο μας είχαμε παλέψει πολύ για να σώσουμε τον γάμο μας, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Μετά τον χωρισμό της, το έριξε στην εργασιοθεραπεία: «Δούλευα, θυμάμαι, εξαήμερο βράδυ και πενθήμερο μέρα, προσπαθώντας να κάνω εργασιοθεραπεία. Μόνο Τρίτη είχα ρεπό. Ήμουν σε ένα μικρό μπαράκι. Άρχισε σιγά σιγά να έρχεται κόσμος. Τραγουδούσα με την κιθάρα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Έλενα δεν τραγουδά μόνο, αλλά γράφει στίχους και μουσική, που μια μέρα θα ενσωματωθούν στη δική της προσωπική δουλειά. Και μπορεί η ενασχόλησή της με το τραγούδι να αριθμεί μόνο πέντε χρόνια, ωστόσο σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να συνεργαστεί με τον Βασίλη Λέκκα, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τη Δέσποινα Ολυμπίου. «Ο Κωνσταντίνος είναι σόι μου από το σόι του Μάριου Τόκα, έχουμε συνεργαστεί και στην Κύπρο και στην Αθήνα» αναφέρει και συμπληρώνει: «Έχω δεχθεί κάποιες προτάσεις από μαγαζιά στην Αθήνα, αλλά δεν θέλω να αποφασίσω ακόμα. Θα δούμε… Εξάλλου και το αφεντικό μου στην Κύπρο με περιμένει».

Όσο για το «X-Factor»; Φαίνεται πως της άφησε μια γλυκόπικρη γεύση όλο αυτό:
«Δεν στενοχωρήθηκα τόσο, απλώς έχω μια θλίψη. Να φανταστείτε πως τα πρώτα 24ωρα όλο κοιμόμουν. Η γεύση που μου άφησε το παιχνίδι είναι γλυκόπικρη».

Ποιος πιστεύει, όμως, ότι θα κερδίσει;

«Είναι δύσκολο να κάνω μια πρόβλεψη. Γιατί να μην κερδίσουν οι BU; Έχουν βγει τρεις φορές προτεινόμενοι και τους έχει σώσει η επιτροπή».

Διαβάστε επίσης: Ο Μουρατίδης γκρινιάζει για το X-Factor
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης