Έλενα Παπαρίζου : Στην καρδιά της ακόμη θλίψη για την απώλεια του πατέρα της

Έλενα Παπαρίζου : Στην καρδιά της ακόμη θλίψη για την απώλεια του πατέρα της
Τον λόγο για τον οποίο απέρριψε τις προτάσεις από τα ελληνικά μουσικά σόου εξήγησε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της η Έλενα Παπαρίζου.

«Δόξα τω θεώ, είχα προτάσεις από την ελληνική τηλεόραση και ευχαριστώ πολύ αυτούς που με σκέφτηκαν, διότι με τιμά πολύ. Ωστόσο, ο λόγος που απάντησα αρνητικά ήταν ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα βρίσκομαι στη Σουηδία κι έτσι δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι ολόψυχα σε ένα ελληνικό παιχνίδι.

Θα ήθελα να είμαι για τα παιδιά αυτά ένας προστατευτικός άγγελος που θα βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό τους, 24 ώρες το 24ωρο, αν είναι εφικτό, κάτι που δεν θα γινόταν αν ερχόμουν στην Ελλάδα μόνο για την ημέρα του σόου», λέει στην εφημερίδα «Αγορά».


Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν για εκείνη ότι, μετά τη νίκη στη Eurovision, κακώς δεν το κυνήγησε περισσότερο στο εξωτερικό, αφού είχε όλες τις προδιαγραφές για μια διεθνή καριέρα. Το μετάνιωσε μέσα της αυτό;

«Πιστεύω ότι στη ζωή μας όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν άνθρωποι στο περιβάλλον μου που ήταν δίπλα μου στην προσπάθεια για μια καριέρα στο εξωτερικό, συναντήσαμε στον δρόμο μας πολλά εμπόδια και δυσκολίες, που μας, σταμάτησαν.

Επίσης, όταν το 2008 έχασα τον πατέρα μου, σήκωσα μέσα μου έναν τοίχο άρνησης σε όλα. Όλα αυτά λειτούργησαν αρνητικά στη δική μου περίπτωση. Τώρα ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μια νέα προσπάθεια στο εξωτερικό, κάτι κάνω και θα μάθετε περισσότερα σύντομα...».

Πηγή: govastileto.gr 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016, 03:15