Η Έλενα Τσαβαλιά αποκαλύπτει τα μυστικά της

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015, 15:53
Η Έλενα Τσαβαλιά αποκαλύπτει τα μυστικά της
Η Έλενα Τσαβαλιά γυμνάζεται αρκετά ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα! Οι κοιλιακοί της το καλοκαίρι κερδίζουν κολακευτικά σχόλια, ενώ το κορμί της είναι από τα πιο γυμνασμένα.

Η γοητευτική ηθοποιός και παρουσιάστρια Έλενα Τσαβαλιά αποκαλύπτει τα μυστικά της: «Ξυπνάω κάθε μέρα 5:30 και κάνω γυμναστική πριν φύγω από το σπίτι. Πότε μόνη μου, πότε με τη γυμνάστρια μου. Το πρωί έχω ενέργεια γι αυτό και επιλέγω να γυμνάζομαι τότε. Εντατικά ξεκίνησα πάλι πριν από δυο χρόνια! Τώρα που έχω μάθει το πρόγραμμα μου είναι εύκολο να γυμνάζομαι και μόνη μου.

Κάνω ασκήσεις ενδυνάμωσης με βαράκια σε χέρια και πόδια πάνω σε ένα στρώμα! Φυσικά προσέχω και τη διατροφή μου χωρίς όμως να στερούμαι φαγητά! Ο διατροφολόγος μου ο Δημήτρης Δελλής μου εξήγησε πως τα αποτελέσματα θα φανούν με τη σωστή διατροφή. Τι κάνω; Τρώω σωστά, αποφεύγω τα λιπαρά, το αλκοόλ και προσπαθώ να κάνω 5 γεύματα τη μέρα.

Προτιμώ κοτόπουλο, σαλάτες, γιαούρτι, ξηρούς καρπούς και μέλι. Επίσης αποφεύγω τη ζάχαρη και το αλάτι και πίνω και πολύ νερό. Δεν θα σου πω όμως πως υπάρχει φαγητό που να μην το τρώω. Όλα τα απολαμβάνω με μέτρο. Το αγαπημένο μου είναι το φρικασέ! Όσο για τα γλυκά, μου αρέσουν όλα! Εκτός από του κουταλιού!»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015, 15:55