Αν και την περασμένη εβδομάδα κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν το επίδομα που λαμβάνει από τον ΟΓΑ ως τρίτεκνη μητέρα, η 41χρονη παρουσιάστρια έκανε αυτό που κάνει πάντα όταν δέχεται επιθέσεις: διατήρησε την ψυχραιμία της, δεν απάντησε ποτέ σε όσους την κατηγορούσαν και απέφυγε τις δημόσιες εμφανίσεις, ώστε να μην προκαλέσει ακόμα περισσότερα σχόλια.

Την ίδια στιγμή, όμως, βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τους στενούς της συνεργάτες και έδινε το «παρών» σχεδόν καθημερινά στο στούντιο Pro στο Πικέρμι, όπου περνούσε πολλές ώρες δίπλα στην αρχισυντά­κτρια της εκπομπής της, Ελένη Γελαλή, επιλέγοντας τα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν φέτος στο πάνελ της και διαμορφώνοντας τη δομή της νέας, μεσημεριανής της εκπομπής – μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, μάλιστα, δεν είχαν ακόμα καταλήξει στον τίτλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και αρχικά είχε ακουστεί πως η θεματολογία θα είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που είχε στην πρωινή ζώνη, η Ελένη αντιλαμβάνεται πως απευθύνεται πλέον σε ένα κοινό διαφορετικό και σαφώς πιο ευρύ, που έχει πολλαπλές επιλογές την ώρα εκείνη. Το γεγονός αυτό την έχει προβληματίσει ιδιαίτερα, καθώς δείχνει αποφασισμένη να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης ώστε να βγει νικήτρια και να επαναδιαπραγματευτεί το συμβόλαιο της με ευνοϊκούς για εκείνη όρους, ακόμα και αν δεν συνεχίσει την καριέρα της στον Alpha. «Η νέα της εκπομπή θα έχει, φυσικά, λαμπερούς καλεσμένους και αστρολογία, αλλά περισσότερες δόσεις celebrity gossip, κοινωνικών θεμάτων αλλά και έκτακτης επικαιρότητας όταν χρειάζεται» λέει συνεργάτης της. «Η ίδια θα ήθελε να έχει μεγαλύτερο μπάτζετ η εκπομπή της, ώστε να μη γίνουν περικοπές (που φτάνουν το 30%) στους συνεργάτες της. Σίγουρα δεν έχει χαρεί καθόλου με αυτή την αλλαγή, αλλά η ιδιοκτησία του καναλιού δεν της άφησε περιθώρια επιλογών».

Αυτό μάλιστα που δεν γνωρίζει κανείς είναι το περιεχόμενο της συμφωνίας που έκανε στη συνάντηση της με τον Κριστόφ Μάινους, ο οποίος της περιέγραψε την κατάσταση με τα πιο μελανά χρώματα -κάποιοι λένε ότι της έχει τεθεί ένας «στόχος» τηλεθέασης μέχρι τα μέσα της σεζόν, γεγονός που δεν επιβεβαιώνεται από επίσημη πηγή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος την περιμένουν περισσότερες ώρες δουλειάς, ενώ το νέο της ωράριο -από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου-δεν θα της επιτρέπει να ξυπνάει αργότερα το πρωί, αφού επιθυμεί να ετοιμάζει η ίδια τα παιδιά της για το σχολείο.

ΠΗΓΗ: ΟΚ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης