Η Ελεονώρα Μελέτη, μιλώντας σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, αποκαλύπτει πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο καριέρας στο εξωτερικό. Τι λέει η ίδια για την επίσκεψη της στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη;
«Δεν πάω επίσκεψη σε μια εκπομπή, για να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Κλήθηκα, βρήκα την πρόταση ενδιαφέρουσα, πήγα και πέρασα πάρα πολύ ωραία. Μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε για όλα αυτά που τόσο καιρό έλεγαν και έγραφαν άλλοι, χωρίς φυσικά να μας ξέρουν και χωρίς να γνωρίζουν».

Το ψέμα και η αδικία την κάνει έξω φρενών. «Όταν ένας καλεσμένος μού έχει κλείσει ένα ραντεβού ή έχει δεσμευτεί ότι θα βγει στην εκπομπή μου και μετά με παίρνει και μου λέει μια ψευτοδικαιολογία για να το ακυρώσει και τον δω μετά κάπου αλλού. Τότε υποτιμάται η νοημοσύνη μου και γίνομαι έξαλλη». Παραδέχεται τον αυθορμητισμό της, αλλά δεν είναι αφελής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ποτέ δεν μου έχει ξεφύγει κάτι που δεν έπρεπε να πω. Μια δήλωση που σε κάποιους μπορεί να φαντάζει αυθόρμητη μπορεί να μην είναι καθόλου τυχαία». Ποια είναι η γνώμη της για το Big Brother; «Δεν συμφωνώ καθόλου με το concept του Big Brother. Είναι χαζό το όραμά σου σαν νέος να είναι το να μπεις σε ένα ριάλιτι παιχνίδι, με στόχο να κερδίσεις χρήματα και εφήμερη δόξα».

Σκέφτεται την καριέρα στο εξωτερικό; «Μου το έχουν προτείνει και έχω και κάποια πράγματα στο πίσω μέρος του μυαλού μου για αργότερα. Προέκυψε από μια επίσκεψη ενός επιτελείου Ιταλών παραγωγών στην Ελλάδα. Κάναμε ένα ραντεβού, είπαμε κάποια πράγματα, έχουμε μια επικοινωνία και το καλοκαίρι ίσως πεταχτώ στην Ιταλία να δω από κοντά την κατάσταση».

ΠΗΓΗ: 7 μέρες tv

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης