Με αφορμή έναν διαγωνισμό που τρέχει μέσω facebook, με έπαθλο τη διοργάνωση του γάμου των ονείρων ενός ζευγαριού, η Ελεονώρα Μελέτη -μέσα από την εκπομπή της, το πρωί της Πέμπτης- ρώτησε τους συνεργάτες της αν σκοπεύουν κάποια στιγμή να παντρευτούν και αν γνωρίζουν πόσο κοστίζει ένας γάμος.

«Εγώ έχω μια φίλη που δυστυχώς χωρίζει τώρα -περιέγραψε η 32χρονη παρουσιάστρια- και καθόμαστε και σκεφτόμαστε πόσο κόστισε ο γάμος της. Τα λεφτά τώρα είναι μηδέν, χάνονται, πεταμένα λεφτά. Έκανες μια επένδυση η οποία μηδένισε η επιχείρηση» και συμπλήρωσε: «Ναι, για μερικές είναι μια επιχείρηση όταν παντρεύονται τον πλούσιο άντρα και πάνε επί τούτου. Αλλά ότι είναι μια επένδυση ζωής και βέβαια είναι. Το να ποντάρεις σε έναν άνθρωπο τη ζωή σου δεν είναι μια επένδυση, αφού επενδύεις τα όνειρά σου και την οικογένειά σου πάνω του;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά οι συνεργάτες της είπαν πως τώρα με την οικονομική κρίση οι γυναίκες αρχίζουν να παντρεύονται από έρωτα: «Ευτυχώς και επιτέλους!» ήταν η απάντηση της οικοδέσποινας της «Πρωινής Μελέτης».

ΠΗΓΗ: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης