Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε την Τετάρτη στη «Μεσημεριανή Μελέτη» και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την καθημερινότητά της με τον γιο της, Αλέξανδρο, αλλά και για την ενασχόλησή της με τον παιδικό σταθμό «Happy Faces».

Πώς περνάει τις ημέρες της η 42χρονη τραγουδίστρια εκτός πίστας; «Είμαι κάθε μέρα στον παιδικό σταθμό. Αν εξαιρέσεις τη βοήθεια που έχω από τη μητέρα μου, είναι όλο πάνω μου. Είμαι κάθε μέρα εκεί μέχρι το απόγευμα, όταν έρχεται ο γιος μου από το σχολείο. Μετά ασχολούμαι με το παιδί μου» δήλωσε η ίδια, ενώ τόνισε: «Ο γιος μου είναι η μεγαλύτερη μου επιτυχία, το νόημα της ζωής μου. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο ανούσια ήταν η ζωή μου πριν τον Αλέξανδρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την οικονομική κρίση και το πόσο αυτή έχει επηρεάσει τη νυχτερινή ζωή της χώρας, η Έλλη Κοκκίνου είπε: «Θυμάμαι μια εποχή που δουλεύαμε πενθήμερα και εξαήμερα. Αλλά δεν ήταν μόνο τα μεροκάματα, αλλά και η διάθεση του κόσμου. Υπήρχαν άνθρωποι που ερχόντουσαν 4 ή 5 μέρες τη βδομάδα και έλαμπαν, χαμογελούσαν. Ο κόσμος τώρα, όσο και να θέλει να διασκεδάσει, βλέπεις μια θλίψη, ένας άγχος στην έκφρασή τους και είναι δικαιολογημένο αυτό».

Πόσο ενοχλεί, όμως, την Έλλη Κοκκίνου η προβολή της προσωπικής της ζωής από τα Μέσα; «Δεν με ευχαριστεί! Όταν ξεπερνάνε τα όρια, θα με ενοχλήσει κιόλας. Εμένα γενικότερα μου αρέσει η ευγένεια. Σέβομαι και συμπαθώ τους ευγενικούς ανθρώπους» ξεκαθάρισε, ενώ για το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού επεσήμανε: «Έτσι όπως ζω τώρα, δεν αντέχω ούτε να σκεφτώ ένα δεύτερο παιδί με το ωράριο που έχω».

Τέλος, η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία της, τα οποία είχαν ως συνέπεια τις διακυμάνσεις του βάρους της για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, δήλωσε: «Εξακολουθώ να παίρνω κάθε μέρα χάπι για τον θυρεοειδή. Πήρα μέσα σε έναν χρόνο είκοσι κιλά, όταν πήγαινα να ξεκινήσω το τραγούδι» και πρόσθεσε: «Λόγω των κιλών, έκλεισαν πολλές πόρτες. Με πλήγωνε πολύ όλο αυτό! Έχω ακόμα πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου και πήρε πολύ χρόνο να μπει σε τάξη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: yupiii.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης