Ονειρεύεται να πραγματοποιήσει τους στόχους του, απέχει ακόμη από τη λογική του να δημιουργήσει οικογένεια και απαντά σε όσους υποστηρίζουν ότι προκαλεί με την πολυτελή ζωή που προβάλλει. Ο Μάνος Γαβράς αποκαλύπτει τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει.

Υπάρχουν κάποιοι που αναρωτιούνται πώς καταφέρνεις και ζεις στην Αμερική, καθώς μέσω των φωτογραφιών που ανεβάζεις στα social media προβάλλεις μια αρκετά κοσμική και πολυτελή ζωή. Έχεις αποκτήσεις τόσα πολλά χρήματα; «Όχι. Δεν έχω αποκτήσει τόσα χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελπίζω να συμβεί για να μπορέσω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο τον εαυτό μου και τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί το να είμαι δίπλα σε όσους αγαπώ μου δίνει μεγάλη χαρά. Πάρα πολλές φορές η εικόνα που έχουμε για έναν άνθρωπο απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα. Και αυτό δεν ισχύει μόνο στη δική μου περίπτωση.

Η παρουσία μου, π.χ. σε κάποια υπερπολυτελή σπίτια ή σε ένα learjet σχετίζεται κυρίως με κάποια events όπου είμαι καλεσμένος. Στα τέλη του μήνα πάλι, θα παρευρεθώ στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας για λίγες μέρες, όπου όλα είναι πληρωμένα. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι σε όλες τις περιπτώσεις…

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης