Έλληνας «σάρωσε» τα παγκόσμια βραβεία τατουάζ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010, 05:55
Έλληνας «σάρωσε» τα παγκόσμια βραβεία τατουάζ
Άλλη μια επιτυχία για τον «μάεστρο» της δερματοστιξίας, Γιώργο Μαυρίδη, που αναδείχτηκε πρώτος στον κόσμο, στο τριήμερο Convention στο Las Vegas, ανάμεσα σε 1000 ακόμη συμμετέχοντες.

Ο 32χρονος καλλιτέχνης τατουάζ από τη Θεσσαλονίκη, κέρδισε συνολικά 5 βραβεία, πραγματοποιώντας ρεκόρ στο φεστιβάλ, πριν από λίγο καιρό.

«Η χθεσινή νύχτα θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην ψυχή μου. Είναι η τελευταία κατηγορία, «Βest of Sunday», μία από τις δυσκολότερες», δήλωσε ο Έλληνας καλλιτέχνης. Έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου, αλλά σίγουρα είναι στιγμές που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ…»


(Με τον Πέτρο Φιλιππίδη)

Από τα «έργα» μόνο δύο θα επέλεγαν οι κριτές. Το ένα ήταν η προσωπογραφία του Michael Jordan στο πόδι ενός Αμερικάνου, σχεδιασμένο από τον Σούπερ Σταρ των τατουάζ, Nikko Hurtado και το άλλο ήταν του Έλληνα. Οι κριτές νίπτουν τας χείρας τους και δίνουν το λόγο στο κοινό για να αποφασίσει.

Ο παρουσιαστής σηκώνει το χέρι και δείχνει πρώτα του κ. Μαυρίδη, το κοινό από κάτω χειροκροτά. Ξανασηκώνει το χέρι του και δείχνει το πόδι του Αμερικανού και πάλι το κοινό χειροκροτά εξίσου δυνατά. «Αποφασίστε ποιο θέλετε και μην φωνάζετε και στα δύο». Δείχνει πάλι του κ. Μαυρίδη και ο κόσμος χειροκροτά ακόμα πιο δυνατά, δείχνει τον Αμερικάνο και φωνάζουν ελάχιστοι.

Aναλυτικά τα βραβεία που κατέκτησε:

1st Prize Best of Sunday

2nd Prize Best Overall female

2nd Prize Color Female

2nd Prize Color Male

3rd Prize Black N Grey Female

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010, 06:14