Έλληνες επώνυμοι που δεν καπνίζουν αλλά... ατμίζουν!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015, 13:50
Έλληνες επώνυμοι που δεν καπνίζουν αλλά... ατμίζουν!
Δεν είναι λίγοι οι Έλληνες επώνυμοι που άφησαν πίσω τους τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος και χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό τσιγάρο, με πολλούς από αυτούς να έχουν θεαθεί σε δημόσιες εμφανίσεις τους ατμίζοντας.

Ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης φωτογραφήθηκε σε εκδήλωση με το ηλεκτρονικό πούρο, το οποίο μάλιστα δεν αποχωριζόταν στιγμή... «Κόβοντας το τσιγάρο για έναν μήνα, διαπίστωσα πως το πρόβλημα που είχα με τις φωνητικές χορδές λύθηκε χωρίς να χρειαστεί να κάνω επέμβαση ούτε τίποτα. Τώρα πια καπνίζω ηλεκτρονικό τσιγάρο το οποίο όπως μου είπε ο γιατρός κάνει καλό γιατί ο ατμός υγραίνει τις φωνητικές χορδές», δήλωσε σχετικά σε περιοδικό.Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν αποχωρίζεται την αγαπημένη του συνήθεια

Ο Γιάνης Ζουγανέλης σε τρέϊλερ τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει, χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό τσιγάρο.Η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη.


 
Οι Θανάσης Αλευράς, Ζέτα Μακρυπούλια κι ο Γίωργος Δάσκαλος ατμίζουν το ηλεκτρονικό τους τσιγάρο λίγο πριν την έναρξη θεατρικής παράστασης.Και ο Γιάνης Βαρουφάκης «συνελήφθη» με ηλεκτρονικό τσιγάρο, στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ... Η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter σχολιάζει: «Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι καλύτερο και από ναργιλέ. Απλά δεν κάνει μπουρμπουλήθρες»...Ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εξήγησε σε συνέντευξη του σε πρωινή εκπομπή πως αποφάσισε να ξεκινήσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο, πόσο αυτό τον έχει βοηθήσει και ότι του το σύστησε ο συνάδελφός του Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης!Ο ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης ατμίζει στην παραλία με την Αγοραστή Αρβανίτη.Ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος ατμίζει... ελεύθερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.Ο παρουσιαστής-ηθοποιός Νίκος Μουτσινάς αφήνει το τσιγάρο πίσω του...

 

Η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου εξηγεί σε τηλεοπτική εκπομπή την επιλογή της...Άλλοι διάσημοι που άτμιζαν ή ατμίζουν:

Ηλεκτρονικό τσιγάρο έχουν αγοράσει οι εξής:

Ο τραγουδιστής Νίνο, η τραγουδίστρια Ραλλία Χριστίδου, η πρώην καλαθοσφαιρίστρια Ορθούλα Παπαδάκου, ο ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος, ο μουσικός Γιώργος Δημητριάδης, η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός, ο μουσικός Μετζέλος από τα Ημισκούμπρια, ο συνθέτης Νίκος Τερζής, ο ηθοποιός Γιώργος Νινιός και ο μουσικός Αλκίνοος Ιωαννίδης. 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015, 21:14